• El concejal José María Córdoba afirma que “un evento de estas características podría atraer más turismo y un beneficio económico a la ciudad”

Lleida, lunes 18 de junio de 2018. El concejal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Lleida, José María Córdoba, apuesta por “situar Lleida como ciudad de reconocido prestigio internacional del arte urbano”. Por ello, el grupo de Cs presenta para el Pleno extraordinario del Estado de la Ciudad una Propuesta de Resolución para que “el Ayuntamiento de Lleida impulse un concurso de murales artísticos”. Córdoba ha explicado que “desde Ciudadanos seguimos apostando por la cultura” y que “una forma de dar a conocer el potencial que tenemos en Lleida con artistas de gran prestigio como Lily Brik u Oriol Arumí, podría ser la celebración de este concurso”.

En este sentido, Córdoba ha afirmado que “en Lleida podemos presumir de tener una base muy importante de artistas que se inclinan hacía este tipo de arte y son muchos los estudiantes de Bellas Artes que terminan su carrera y quieren plasmar su creatividad”. Y ha asegurado que “desde el consistorio debemos facilitar las herramientas para seguir desarrollando nuevas iniciativas que den respuesta a las peticiones de los vecinos”.

Teniendo como referencia eventos similares como el último celebrado en Penelles o en Zaragoza con una masiva participación de artistas venidos de toda Europa, el concejal de Cs Lleida ha afirmado que “un concurso de estas características daría vida a paredes urbanas y periurbanas en desuso, atraería más turismo a la ciudad y como resultado un beneficio económico”.

Cs Lleida aposta per celebrar un concurs de murals artístics que situï Lleida en el panorama internacional en aquesta expressió artística

  • El regidor José María Córdoba afirma que “un esdeveniment d’aquestes característiques podria atreure més turisme i un benefici econòmic a la ciutat”

Lleida, dilluns 18 de juny de 2018. El regidor de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida, José María Córdoba, aposta per “situar Lleida com a ciutat de reconegut prestigi internacional de l’art urbà”. Per això, el grup de Cs presenta per al Ple extraordinari de l’Estat de la Ciutat una Proposta de Resolució perquè “l’Ajuntament de Lleida impulsi un concurs de murals artístics”. Córdoba ha explicat que “des de Ciutadans seguim apostant per la cultura” i que “una forma de donar a conèixer el potencial que tenim a Lleida amb artistes de gran prestigi com Lily Brik o Oriol Arumí, podria ser la celebració d’aquest concurs”.

En aquest sentit, Córdoba ha afirmat que “a Lleida podem presumir de tenir una base molt important d’artistes que s’inclinen per aquest tipus d’art i són molts els estudiants de Belles Arts que acaben la seva carrera i volen plasmar la seva creativitat”. I ha assegurat que “des del consistori hem de facilitar les eines per seguir desenvolupant noves iniciatives que donin resposta a les peticions dels veïns”.

Tenint com a referència esdeveniments similars com l’últim celebrat a Penelles o a Saragossa amb una massiva participació d’artistes vinguts de tot Europa, el regidor de Cs Lleida ha afirmat que “un concurs d’aquestes característiques donaria vida a parets urbanes i periurbanes en desús, atrauria més turisme a la ciutat i com a resultat un benefici econòmic”.