• La portavoz de Cs Lleida, Ángeles Ribes, valora “muy positivamente los resultados de las votaciones que han alcanzado un 2,66% llegando a los 3.023 votos, casi 1.000 más que el año pasado”

Lleida, viernes 22 de junio de 2018. “Los Presupuestos Participativos de Lleida seguirán hacia delante en Lleida”. Así lo ha asegurado la portavoz del grupo municipal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Lleida, Ángeles Ribes, tras el escrutinio de los 2ndos Presupuestos Participativos. “Tenemos que felicitarnos todos por cómo se ha desarrollado esta segunda edición que ha permitido un año más, que los vecinos de Lleida puedan decidir qué proyectos quieren para su ciudad”, ha manifestado Ribes, que ha valorado “muy positivamente” los resultados obtenidos. Concretamente, el índice de participación ha sido de un 2,66 % con un total de 3.023 votos.

“En esta segunda edición han votado casi 1.000 personas más que el año pasado, por lo que el proyecto de los Presupuestos Participativos se consolida año tras año”, ha puntualizado Ribes. La portavoz de Cs Lleida ha recordado que “por segundo año consecutivo, Cs consiguió volver a incluir en los Presupuestos de 2018 los Presupuestos Participativos” y ha asegurado que la intención del grupo es “mantenerlos”.

“Queremos agradecer y felicitar a todos los ciudadanos que han participado y que han votado; y también a los técnicos del Ayuntamiento que han hecho posible todo este proceso”, ha manifestado Ribes. Así, ha explicado que “cada año se van mejorando y poniendo más facilidades” y ha recordado que “esta segunda edición se ha adelantado, precisamente para que algunos de los proyectos aprobados puedan estar listos ya en 2018”. Los proyectos que se van a llevar a cabo son en total 17, siendo 14 los que se van a ejecutar en cada zona u barrio de la ciudad, uno en Sucs y otro en Raimat, y el proyecto grande de ciudad que ha recaído en la partida de Malgovern.

Ángeles Ribes: “Els Pressupostos Participatius de Lleida seguiran  endavant”

  • La portaveu de Cs Lleida, Ángeles Ribes, valora “molt positivament els resultats de les votacions que han assolit un 2,66% arribant als 3.023 vots, gairebé 1.000 més que l’any passat”

Lleida, divendres 22 de juny de 2018. “Els Pressupostos Participatius de Lleida seguiran endavant”. Així ho ha assegurat la portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, després de l’escrutini dels 2ns Pressupostos Participatius. “Hem de felicitar-nos tots per com s’ha desenvolupat aquesta segona edició que ha permès un any més, que els veïns de Lleida puguin decidir quins projectes volen per a la seva ciutat”, ha manifestat Ribes, que ha valorat “molt positivament” els resultats obtinguts. Concretament, l’índex de participació ha estat d’un 2,66% amb un total de 3.023 vots.

“En aquesta segona edició han votat gairebé 1.000 persones més que l’any passat, de manera que el projecte dels Pressupostos Participatius es consolida any rere any”, ha puntualitzat Ribes. La portaveu de Cs Lleida ha recordat que “per segon any consecutiu, Cs va aconseguir tornar a incloure en els Pressupostos de 2018 els Pressupostos Participatius” i ha assegurat que la intenció del grup és “mantenir-los”.

“Volem agrair i felicitar a tots els ciutadans que han participat i que han votat; i també als tècnics de l’Ajuntament que han fet possible tot aquest procés”, ha manifestat Ribes. Així, ha explicat que “cada any es van millorant i posant més facilitats” i ha recordat que “aquesta segona edició s’ha avançat, precisament perquè alguns dels projectes aprovats puguin estar llestos ja en 2018”. Els projectes que es duran a terme són en total 17, sent 14 els que s’executaran en cada zona o barri de la ciutat, un a Sucs i un altre a Raimat, i el projecte gran de ciutat que ha recaigut a la partida de Malgovern.