·  El candidato número tres por Lleida, David Bertran, defiende “votar naranja” ya que lo considera “el voto útil para reactivar la economía y poner fin a la división social”

Lleida, sábado 16 de diciembre de 2017.El candidato de Ciudadanos (Cs) por Lleida, Jorge Soler, ha dicho que “estamos a cinco días de acabar con el procés si llenamos las urnas para abrir una nueva etapa de cambio con Cs”. En una carpa informativa del partido situada en el mercado de Pardinyes de Lleida, ha destacado la necesidad de “no desaprovechar esta oportunidad de oro” para conseguir, entre otras medidas, “regenerar las instituciones y destinar el dinero que se derrocha en estructuras de estado y duplicidades a más y mejor políticas sociales”.

“Tenemos el mejor equipo y un gran proyecto; estamos preparados para gobernar”, ha asegurado Jorge Soler después de insistir en el hecho de que“votar a Cs es votar seguro”. Y ha explicado algunas de las propuestas de su partido para “reducir el tiempo de las listas de espera en sanidad, acabar con los barracones y el fracaso escolar o conseguir más ayudas para las personas en situación de dependencia y sus familiares”.

Por su parte, el candidato número tres de Cs por Lleida, David Bertran, ha defendido “votar naranja” el próximo día 21 de diciembre, puesto que lo considera “el voto útil para reactivar la economía y poner fin a la división social”. “Ahora sí, votaremos. Ahora sí, Ciudadanos”, ha dicho haciendo referencia al eslogan de su formación en esta campaña electoral.

 

Jorge Soler: “Estem a cinc dies d’acabar amb el procés si omplim les urnes per obrir una nova etapa de canvi amb Cs”

  • El candidat número tres per Lleida, David Bertran, defensa “votar taronja” ja que ho considera “el vot útil per reactivar l’economia i posar fi a la divisió social”

Lleida, dissabte 16 de desembre del 2017. El candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, ha dit que “estem a cinc dies d’acabar amb el procés si omplim les urnes per obrir una nova etapa de canvi amb Cs”. En una carpa informativa del partit situada al mercat de Pardinyes de Lleida, ha destacat la necessitat de “no desaprofitar aquesta oportunitat d’or” per aconseguir , entre d’altres mesures,“regenerar les institucions i destinar els diners que es malbaraten en estructures d’estat i duplicitats en més i millor polítiques socials”.

“Tenim el millor equip i un gran projecte; estem preparats per governar”, ha assegurat Jorge Soler després d’insistir en el fet que “votar a Cs és votar segur”. I ha explicat algunes de les propostes del seu partit per “reduir el temps de les llistes d’espera en sanitat, acabar amb els barracons i el fracàs escolar o aconseguir més ajudes per les persones en situació de dependència i els seus familiars”.

Per part seva, el candidat número tres de Cs per Lleida, David Bertran, ha defensat“votar taronja” el proper dia 21 de desembre, ja que ho considera “el vot útil per reactivar l’economia i posar fi a la divisió social”“Ara sí, votarem. Ara sí, Ciutadans”, ha dit fent referència a l’eslògan de la seva formació per aquesta campanya electoral.