·  El candidato de Cs por Lleida asegura que “el voto naranja es el voto útil y seguro” este 21-D para “abrir una nueva etapa de cambio y regeneración”

Lleida, domingo 17 de diciembre de 2017. El candidato de Ciudadanos (Cs) por Lleida, Jorge Soler, ha asegurado que “Lleida necesita reformas que solo serán posibles con un gobierno que priorice invertir en los ciudadanos y no en separarlos”. Y ha enumerado algunas de ellas:“construir el instituto de Cappont y que el barrio de Magraners pueda tener un centro sanitario con un médico presencial toda la semana”, como Cs ha defendido en el Parlament durante la pasada legislatura.

“En Cs seguiremos trabajando para impulsar medidas de reactivación económica que favorezcan la creación de empleo para que los 22.000 parados leridanos puedan mejorar pronto su situación”, ha dicho Jorge Soler tras insistir en que “el voto naranja es el voto útil y seguro” este 21-D para “abrir una nueva etapa de cambio y regeneración” en la que Lleida salga beneficiada.

 

Soler: “Lleida necessita reformes que només seran possibles amb un govern que prioritzi invertir en els ciutadans i no en separar-los”

·  El candidat de Cs per Lleida assegura que “el vot taronja és el vot útil i segur” aquest 21-D per “obrir una nova etapa de canvi i regeneració”

Lleida, diumenge 17 de desembre del 2017. El candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, ha assegurat que “Lleida necessita reformes que només seran possibles amb un govern que prioritzi invertir en els ciutadans i no en separar-los”. I ha enumerat algunes d’elles: “construir l’institut de Cappont i que el barri de Magraners pugui tenir un centre sanitari amb un metge presencial tota la setmana”, com Cs ha defensat al Parlament durant la passada legislatura.

“A Cs seguirem treballant per a impulsar mesures de reactivació econòmica que afavoreixin la creació d’ocupació perquè els 22.000 aturats lleidatans puguin millorar la seva situació”, ha dit Jorge Soler després d’insistir que “el vot taronja és el vot útil i segur” aquest 21-D per a “obrir una nova etapa de canvi i regeneració” en la qual Lleida sigui beneficiada.