• El candidato de C’s por Lleida, Óscar Uceda, ha asegurado que “C’s va a luchar por los más de 3 millones de personas que han votado y han pedido cambio”

Lleida, domingo 26 de junio de 2016. “El centro ha venido para quedarse”, ha manifestado el candidato al Congreso de los Diputados por Lleida, Óscar Uceda, tras el recuento de votos de las elecciones generales del 26J. “Queremos dar las gracias a los más de 12.500 leridanos que han confiado una vez más en Ciutadans”, ha añadido Uceda. “El voto de C’s va a seguir siendo un voto útil porque va a servir para regenerar España”, ha indicado.

“Estamos orgullosos del espacio de centro que Ciutadans ha logrado”, ha asegurado Uceda. Y ha señalado que “C’s va a luchar por representar a los más de tres millones de españoles que nos han votado, porque han elegido la puesta en marcha del Gobierno estable, de cambio, de libertad, de unión y de reformas”. También ha puntualizado “que seguiremos luchando contra la corrupción que existe en el país”.

Uceda ha señalado que “la actual ley electoral es injusta” y por ello ha manifestado que “lo primero que va a hacer C’s es cambiarla, porque todos los españoles son iguales”. También ha dicho que “en toda España Ciutadans sólo ha bajado 9 décimas”, y ha lamentado que  la de estas elecciones haya sido “la participación más baja de la historia de la democracia”.

Además, Óscar Uceda, ha manifestado sentirse “más orgulloso que ayer de ser de Ciutadans” y, por ello, ha asegurado que “C’s seguirá trabajando por los intereses de los leridanos ante los nacionalistas que actúan como si Catalunya acabara en la Panadella”.

 

Óscar Uceda: “El centre ha vingut per quedar-se”

  • El candidat de C’s per Lleida, Óscar Uceda, ha assegurat que “C’s lluitarà pels més de 3 milions de persones que han votat i han demanat canvi”

Lleida, diumenge 26 de juny de 2016. “El centre ha vingut per quedar-se”, ha manifestat el candidat al Congrés dels Diputats per Lleida, Óscar Uceda, després del recompte de vots de les eleccions generals del 26J. “Volem donar les gràcies als més de 12.500 lleidatans que han confiat una vegada més a Ciutadans”, ha afegit Uceda. “El vot de C’s seguirà sent un vot útil perquè va a servir per regenerar Espanya”, ha indicat.

“Estem orgullosos de l’espai de centre que Ciutadans ha aconseguit”, ha assegurat Uceda. I ha assenyalat que “Ciutadans lluitarà per representar als més de tres milions d’espanyols que ens han votat, perquè han triat la posada en marxa del Govern estable, de canvi, de llibertat, d’unió i de reformes”. També ha puntualitzat “que seguirem lluitant contra la corrupció que hi ha al país”.

Uceda ha assenyalat que “l’actual llei electoral és injusta” i per això ha manifestat que “el primer que farà Ciutadans és canviar-la, perquè tots els espanyols són iguals”. També ha dit que “a tot Espanya Ciutadans només ha baixat 9 dècimes”, i ha lamentat que la d’aquestes eleccions hagi estat “la participació més baixa de la història de la democràcia”.

A més, Óscar Uceda, ha manifestat sentir-se “més orgullós que ahir de ser de C’s” i, per això, ha assegurat que “Ciutadans seguirà treballant pels interessos dels lleidatans davant els nacionalistes que actuen com si Catalunya acabés a la Panadella”.

image (1) (1)