La portavoz de C’s Lleida, Ángeles Ribes, recuerda que “C’s Lleida lleva apostando por la recogida puerta a puerta desde 2007”

Lleida, viernes 1 de julio de 2016. El grupo municipal de Ciutadans (C’s) Lleida en el Ayuntamiento de Lleida ha celebrado que “la Paeria implante una de las iniciativas por la que Ciutadans apuesta desde el año 2007, como es la recogida de basuras puerta a puerta”. “Ciutadans Lleida es partidario de un modelo sostenible, eficaz, moderno y eficiente en la gestión y recogida de los residuos urbanos”, ha explicado la portavoz del grupo municipal de C’s, Ángeles Ribes, durante el pleno de junio. Por ello,  Ribes ha explicado su “apoyo a una prueba piloto para su posterior implantación”, 

Además, Ribes ha destacado que “para promover el reciclaje y la sostenibilidad de la ciudad, se debería apostar por incentivar a aquellos vecinos y propietarios de locales que reciclen”. “Ganaríamos más premiando a la gente, que sancionándola o subiéndoles el recibo de basuras”, ha añadido.

Por otra parte, la portavoz de C’s Lleida, ha lamentado en materia de sostenibilidad, “el PP todavía siga aplicando el incoherente impuesto a la autogeneración de energía eléctrica mediante placas solares”. El llamado ‘Impuesto sol’ acaba perjudicando a aquellas viviendas que apuestan por la sostenibilidad, entre ellas, las de Lleida”, ha explicado. Por ello, Ribes ha anunciado que “C’s es partidaria de la eliminación de este impuesto”.

Ciutadans (C’s) Lleida celebra que la ciutat implanti una prova pilot de recollida d’escombraries porta a porta

  • La portaveu de C’s Lleida, Ángeles Ribes, recorda que “C’s Lleida porta apostant per la recollida porta a porta des de 2007”

Lleida, divendres 1 de juliol de 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) Lleida a l’Ajuntament de Lleida ha celebrat que “la Paeria s’implanti una de les iniciatives per la qual Ciutadans aposta des de l’any 2007, com és la recollida d’escombraries porta a porta”. “Ciutadans Lleida és partidari d’un model sostenible, eficaç, modern i eficient en la gestió i recollida dels residus urbans”, ha explicat la portaveu del grup municipal de C’s, Ángeles Ribes, durant el ple de juny. Per això, Ribes ha explicat el seu “suport a una prova pilot per a la seva posterior implantació”,

A més, Ribes ha destacat que “per a promoure el reciclatge i la sostenibilitat de la ciutat, s’hauria d’apostar per incentivar aquells veïns i propietaris de locals que reciclin”. “Guanyaríem més premiant la gent, que sancionant o pujant el rebut d’escombraries”, ha afegit.

D’altra banda, la portaveu de C’s Lleida, ha lamentat en matèria de sostenibilitat, que “el PP encara segueixi aplicant el incoherent impost a l’autogeneració d’energia elèctrica mitjançant plaques solars”. “L’anomenat ‘Impost sol’ acaba perjudicant aquells habitatges que aposten per la sostenibilitat, entre elles, les de Lleida”, ha explicat. Per això, Ribes ha anunciat que “C’s és partidària de l’eliminació d’aquest impost”.

 

DSC_0083