• El concejal de C’s por Lleida, José María Córdoba, alerta “del mal estado de la vía, llena de matorrales, malezas y arbustos”

Lleida, martes 28 de junio de 2016. El concejal de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Lleida, José María Córdoba, ha anunciado que “pedirá la limpieza inmediata de la carretera de Huesca que da acceso a Lleida, dada su dejadez”. Córdoba ha explicado que “se trata de uno de los principales accesos a la ciudad, y por tanto, se debe cuidar su imagen” y que “actualmente se encuentra llena de matorrales, malezas, e incluso, arbustos que nacen en la acera del asfalto y en la calzada de la vía”.

Concretamente, “uno de los tramos que se encuentra en peor mal estado es el que va de la facultad de Agrónomos de la Universidad de Lleida (UdL) hasta las Basses de Alpicat”, ha indicado Córdoba. Por este motivo, “C’s preguntará en el próximo pleno de julio, sobre su limpieza y su posterior mantenimiento”. “No se puede dar esta imagen de despreocupación”, ha recalcado. Y ha alertado de que “si se continúa sin actuar, pronto la visibilidad de los semáforos y las señales, se verá afectada, con la peligrosidad que supondría para los conductores”.

 

Ciutadans (C’s) Lleida demana la neteja de la carretera d’Osca que dóna accés a Lleida

  • El regidor de C’s per Lleida, José María Córdoba, alerta“del mal estat de la via, plena de matolls, males herbes i arbustos”

Lleida, dimarts 28 de juny del 2016. El regidor de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Lleida, José María Córdoba, ha anunciat que “demanarà la neteja immediata de la carretera d’Osca que dóna accés a Lleida, donada la seva deixadesa”. Córdoba ha explicat que “es tracta d’un dels principals accessos a la ciutat, i per tant, s’ha de cuidar la seva imatge” i que “actualment es troba plena de matolls, males herbes, i fins i tot, arbustos que neixen a la vorera de l’asfalt i  a la calçada de la via”.

Concretament, “un dels trams que es troba en pitjor mal estat és el que va de la facultat d’Agrònoms de la  Universitat de Lleida (UdL) fins a les Basses d’Alpicat”, ha indicat Córdoba. Per aquest motiu, “C’s preguntarà en el pròxim ple de juliol, sobre la seva neteja i el seu posterior manteniment”. “No es pot donar aquesta imatge de despreocupació”, ha recalcat. I ha alertat que “si es continua sense actuar, aviat la visibilitat dels semàfors i dels senyals, es veurà afectada, amb la perillositat que suposaria per als conductors”.

DSC_0836