• El concejal de C’s Lleida, José Luis Osorio, pide“habilitar más zonas libres de estacionamiento cerca del colegio y del campo de futbol”

Lleida, martes 5 de junio de 2016. El concejal de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Lleida, José Luis Osorio, ha explicado que “la falta de aparcamientos libres de Ciutat Jardí en las horas de entrada y salida del colegio suponen un problema para los vecinos”. Osorio ha denunciado que “en las horas punta se produce una situación de colapso ya que muchos de los vehículos aparcan encima de la acera, sobretodo en la de la calle Victoria Kent a la salida de los niños del colegio”. Por ello, ha pedido que “los técnicos de la Paeria valoren la posibilidad de eliminar uno de carriles de sentido único y convertirlo en aparcamiento en batería para evitar futuros situaciones de riesgo”.

Además, Osorio ha manifestado que “con la futura puesta en marcha del campo de futbol en la calle Enric Farreny, la necesidad de más zonas de aparcamiento se incrementará”. Así mismo, y tras hablar con la Asociación de Vecinos de Ciutat Jardí, Osorio ha considerado “establecer un plan para minimizar la obstrucción a salida de los vehículos de los bomberos, ya que el campo de futbol es contiguo a la caserna de los Bombers de la Generalitat”.

Por otra parte, el concejal de C’s Lleida ha solicitado la limpieza del tramo del carril bici que va entre calle Vall Ferrera y Vall d’Àneu, que “al ser de tierra, se llena de fango cuando llueve y es imposible circular”.

Ciutadans (C’s) Lleida considera insuficients les zones d’aparcament de Ciutat Jardí en hores punta

  • El regidor de C’s Lleida, José Luis Osorio, demana “habilitar més zones lliures d’estacionament prop del col·legi i del camp de futbol”

Lleida, dimarts 5 de juny de 2016. El regidor de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Lleida, José Luis Osorio, ha explicat que “la falta d’aparcaments lliures de Ciutat Jardí a les hores d’entrada i sortida del col·legi suposen un problema per als veïns”. Osorio ha denunciat que “en les hores punta es produeix una situació de col·lapse ja que molts dels vehicles aparquen damunt de la vorera, sobretot a la del carrer Victòria Kent a la sortida dels nens del col·legi”. Per això, ha demanat que “els tècnics de la Paeria valorin la possibilitat d’eliminar un dels carrils de sentit únic i convertir-lo en aparcament en bateria per evitar futurs situacions de risc”.

A més, Osorio ha manifestat que “amb la futura posada en marxa del camp de futbol al carrer Enric Farreny, la necessitat de més zones d’aparcament s’incrementarà”. Així mateix, i després de parlar amb l’Associació de Veïns de Ciutat Jardí, Osorio ha considerat “establir un pla per minimitzar l’obstrucció a sortida dels vehicles dels bombers, ja que el camp de futbol és contigu a la caserna dels Bombers de la Generalitat”.

D’altra banda, el regidor de C’s Lleida ha sol·licitat la neteja del tram del carril bici que va entre carrer Vall Ferrera i la Vall d’Àneu, que “en ser de terra, s’omple de fang quan plou i és impossible circular”.