• El candidato de C’s en el Congreso por Lleida, Óscar Uceda, invita a la ciudadanía “a ejercer su responsabilidad como ciudadanos para ir a un cambio a mejor”

Lleida, domingo 26 de junio de 2016. “Hoy toca hablar de nuestro futuro y decidir qué queremos mediante nuestro voto”, ha manifestado el candidato de Ciutadans (C’s) en el Congreso por Lleida, Óscar Uceda, después de depositar su voto en el Instituto Josep Lladonosa de Pardinyes. “A pesar del cansancio que conlleva volver a repetir unas elecciones habiendo pasado las primeras hace seis meses, la gente debe ser consciente de que su voto cuenta”, ha añadido Uceda.

“Nos encontramos ante un domingo magnífico y festivo donde muchísima gente se encuentra pasando un día de ocio, pero también ante un día donde podemos decidir hacia dónde queremos que vaya el país”, ha puntualizado Uceda. Por este motivo, Uceda ha hecho un llamamiento a la participación. Y ha indicado que “la única manera de ir a un cambio a mejor es hacerlo yendo a las urnas y ejercer nuestra responsabilidad como ciudadanos”.

Óscar Uceda: “Avui toca parlar del nostre futur i decidir què volem mitjançant el nostre vot”

  • El candidat de C’s al Congrés per Lleida, Óscar Uceda, convida a la ciutadania“a exercir la seva responsabilitat com a ciutadans per anar a un canvi a millor” 

Lleida, diumenge 26 de juny de 2016. “Avui toca parlar del nostre futur i decidir què volem mitjançant el nostre vot”, ha manifestat el candidat de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Lleida, Óscar Uceda, després de dipositar el seu vot a l’Institut Josep Lladonosa de Pardinyes.“Tot i el cansament que comporta tornar a repetir unes eleccions havent passat les primeres fa sis mesos, la gent ha de ser conscient que el seu vot compta”, ha afegit Uceda.

“Ens trobem davant un diumenge magnífic i festiu on moltíssima gent es troba passant un dia de lleure, però també davant un dia on podem decidir cap a on volem que vagi el país”, ha puntualitzat Uceda. Per aquest motiu, Uceda ha fet una crida a la participació. I ha indicat que “l’única manera d’anar a un canvi a millor és  anant a les urnes i exercir la responsabilitat com a ciutadans”.

Óscar Uceda vota 1 Oscar Uceda vota 2