El candidato naranja se compromete a una política de “cero ingresos, cero cuotas” y a establecer ayudas para que autónomos y PYMEs puedan retomar su actividad

Lleida, 5 de febrero de 2021. El candidato de Ciudadanos (Cs) al Parlament por Lleida, Jorge Soler, ha afirmado que “es necesario un plan económico que pueda reactivar la economía y dé respuestas a las familias, trabajadores, autónomos y PYMEs”, tras conversar con varios comerciantes del centro de Lleida y valorar la situación económica de la provincia, que se ha visto muy afectada por la pandemia. Por ello, Soler ha determinado que respaldará a los autónomos con una reducción fiscal y una política de “cero ingresos, cero cuotas, porque no puede ser que quienes han de cerrar sus persianas sigan viéndose presionados a pagar impuestos”.

En ese sentido, Soler ha expresado que deben plantearse acciones eficaces que den una verdadera respuesta a los problemas económicos que han aparecido con la pandemia, por lo que ha apelado a hacer una correcta gestión de los recursos disponibles, a evitar el gasto innecesario y a “no cargar al contribuyente con la responsabilidad de pagar por la mala gestión del Govern a base de impuestos excesivos que agravan la situación de familias y de empresas”. Asimismo, el candidato naranja ha declarado que apoyará a los autónomos que han tenido que cerrar su actividad con una ayuda de hasta el 75% de sus ingresos y con ayudas de hasta 4.000€ para sufragar el alquiler de aquellos locales que han tenido que interrumpir su actividad por la pandemia.

El candidato naranja ha querido dirigirse además a autónomos y PYMEs afirmando que quiere estar de su lado porque “comprendemos el esfuerzo y riesgo que conlleva emprender y mantener un negocio” y ha lamentado que “es una verdadera lástima ver cuántos locales y firmas han tenido que cerrar en Lleida”. Por ello, Soler se ha comprometido a apoyar a todas las PYMEs industriales y a establecer una tarifa plana para los autónomos que reanuden su actividad. Finalmente, ha anunciado que desde Ciudadanos impulsarán microcréditos de hasta 15.000 euros, subvenciones de hasta el 50% de la inversión para poder digitalizarse y subvenciones de hasta el 60% de la renta para propietarios de locales afectados.

 

Soler aposta per una veritable reconstrucció econòmica que doni resposta a famílies, treballadors, autònoms i Pimes per a poder superar els greuges que la crisi del Covid 19 ha causat a Lleida

El candidat taronja es compromet a una política de “zero ingressos, zero quotes” i a establir ajudes perquè autònoms i Pimes puguin reprendre la seva activitat

Lleida, 5 de febrer de 2021. El candidat de Ciutadans (Cs) al Parlament per Lleida, Jorge Soler, ha afirmat que “és necessari un pla econòmic que pugui reactivar l’economia i doni respostes a les famílies, treballadors, autònoms i Pimes”, després de conversar amb diversos comerciants del centre de Lleida i valorar la situació econòmica de la província, que s’ha vist molt afectada per la pandèmia. Per això, Soler ha determinat que recolzarà als autònoms amb una reducció fiscal i una política de “zero ingressos, zero quotes, perquè no pot ser que els qui han de tancar les seves persianes continuïn veient-se pressionats a pagar impostos”.
En aquest sentit, Soler ha expressat que cal plantejar accions eficaces que donin una veritable resposta als problemes econòmics que han aparegut amb la pandèmia, per la qual cosa ha apel·lat a fer una correcta gestió dels recursos disponibles, a evitar la despesa innecessària i a “no carregar al contribuent amb la responsabilitat de pagar per la mala gestió del Govern a base d’impostos excessius que agreugen la situació de famílies i d’empreses”. Altrament, el candidat taronja ha declarat que farà costat als autònoms que han hagut de tancar la seva activitat amb una ajuda de fins al 75% dels seus ingressos i amb ajudes de fins a 4.000€ per a sufragar el lloguer d’aquells locals que han hagut d’interrompre la seva activitat per la pandèmia.

El candidat taronja ha volgut dirigir-se a més a autònoms i Pimes afirmant que vol estar al seu costat perquè “comprenem l’esforç i risc que comporta emprendre i mantenir un negoci” i ha lamentat que “és una veritable llàstima veure quants locals i firmes han hagut de tancar a Lleida”. Per això, Soler s’ha compromès a fer costat a totes les Pimes industrials i a establir una tarifa plana per als autònoms que reprenguin la seva activitat. Finalment, ha anunciat que des de Ciutadans impulsaran microcrèdits de fins a 15.000 euros, subvencions de fins al 50% de la inversió per a poder digitalitzar-se i subvencions de fins al 60% de la renda per a propietaris de locals afectats.