El número u de Ciutadans al Parlament valora positivament la idea d’establir un càmping a les Basses d’Alpicat

Alpicat, 4 de febrer de 2021. El candidat de Ciutadans (Cs) al Parlament per Lleida, Jorge Soler, ha reclamat aprofitar les oportunitats de Lleida en matèria de turisme d’interior per a “obrir nous mercats que al seu torn generin nous llocs de treball”. Per això, Soler ha estimat el projecte d’instal·lar un càmping a la zona de les Basses d’Alpicat en una visita al lloc on es duria a terme, a la qual l’han acompanyat el número dos de Ciutadans (Cs) per Lleida, Javier Rivas, i els regidors de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Lleida, José María Córdoba i Maria Burrel.

Durant la visita, Soler ha explicat que la gent ja ve a les Basses a relacionar-se i a passar el dia, per la qual cosa ha destacat la potencialitat del lloc per a dur a terme projectes en relació amb el turisme d’interior i ha expressat que incentivar aquest sector “donaria vida a la província, tant en l’àmbit social com en l’econòmic” perquè aporta viatgers, turisme, vida social i incentius econòmics. En aquest sentit, el candidat taronja ha expressat que l’equip de Ciutadans (Cs) ja ha treballat per això tant a l’Ajuntament de Lleida com al Parlament, atès que han presentat propostes a totes dues cambres per a reduir la càrrega fiscal del turisme enfront la crisi del Covid-19.

El candidat liberal ha puntualitzat que enguany, amb la pandèmia, tots els sectors del mercat s’han ressentit, per la qual cosa ha insistit en la necessitat de “crear noves oportunitats que permetin reactivar l’economia en tots els sentits”. Finalment, ha posat en valor la província de Lleida com a excel·lent destí per a fer turisme d’interior expressant que és un gran reclam perquè “hi ha llocs meravellosos per a fer turisme rural, cultural, i a més té el carrer comercial més llarg d’Europa” pel que ha conclòs que “mereix molt la pena esforçar-se per aquest territori”.

 

 Soler insta a potenciar el turismo de interior en Lleida para reactivar la economía y generar nuevos puestos de trabajo

El número uno de Ciudadanos al Parlament valora positivamente la idea de establecer un cámping en les Basses d’Alpicat

 

Alpicat, 4 de febrero de 2021. El candidato de Ciudadanos (Cs) al Parlament por Lleida, Jorge Soler, ha reclamado aprovechar las oportunidades de Lleida en materia de turismo de interior para “abrir nuevos mercados que a su vez generen nuevos puestos de trabajo”. Por ello, Soler ha estimado el proyecto de instalar un cámping en la zona de Les Basses d’Alpicat en una visita al lugar donde se llevaría a cabo, a la que le han acompañado el número dos de Ciudadanos (Cs) por Lleida, Javier Rivas, y los concejales de Ciudadanos (Cs) en el ayuntamiento de Lleida, José María Córdoba y Maria Burrel.

Durante la visita, Soler ha explicado que la gente ya viene a les Basses a relacionarse y a pasar el día, por lo que ha destacado la potencialidad del lugar para llevar a cabo proyectos en relación con el turismo de interior y ha expresado que incentivar este sector “daría vida a la provincia, tanto en lo social como en lo económico” puesto que aporta viajeros, turismo, vida social e incentivos económicos. En ese sentido, el candidato naranja ha expresado que el equipo de Ciudadanos (Cs) ya ha trabajado por ello tanto en el Ayuntamiento de Lleida como en el Parlament, ya que han presentado propuestas en ambas cámaras para reducir la carga fiscal del turismo frente a la crisis del Covid-19.

El candidato liberal ha puntualizado que este año, con la pandemia, todos los sectores del mercado se han resentido, por lo que ha insistido en la necesidad de “crear nuevas oportunidades que permitan reactivar la economía en todos los sentidos”. Finalmente, ha puesto en valor la provincia de Lleida como excelente destino para hacer turismo de interior expresando que es un gran reclamo porque “hay sitios maravillosos para hacer turismo rural, cultural, y además tiene la calle comercial más larga de Europa” por lo que ha concluido que “merece mucho la pena esforzarse por este territorio”.