El candidato número uno de Ciudadanos por Lleida a las elecciones al Parlament se compromete a hacer una auditoría del gasto superfluo derivado del procés para dedicarlo a otros sectores como el sanitario

Lleida, 6 de febrero de 2021. El número uno de Ciudadanos (Cs) a las elecciones al Parlament por Lleida, Jorge Soler, ha afirmado hoy que “debe cortarse de raíz el despilfarro del procés para destinar todos esos recursos a los servicios públicos de todos los catalanes”. Además, Soler ha urgido a reducir el número de conselleries, altos cargos y asesores de modo que todo ese gasto público pueda ser usado con eficiencia para poder solucionar los problemas reales de Cataluña, como la sanidad, el paro o el cierre de negocios a causa de la crisis.

En ese sentido, Soler ha afirmado que “el gobierno separatista ha disparado el número de conselleries y altos cargos del Govern”, y ha urgido a emplear todo ese gasto en medidas para mejorar el sistema sanitario, de protección social y en educación. Por ello, Soler ha explicado que en sus primeros 100 días de gobierno se comprometen a hacer una “auditoría del gasto superfluo derivado del procés” para incrementar la eficiencia del gasto público y dedicarlo a los sectores que más lo necesitan, como el sanitario.

Finalmente, Soler ha asegurado que desde Ciudadanos (Cs) identificarán las duplicidades administrativas y cortarán la financiación pública y las subvenciones a todas aquellas entidades que sólo buscan alimentar la división entre catalanes y promover el separatismo mientras dejan de lado acciones de interés general.

 

Soler proposa “tallar d’arrel el malbaratament del procés” i destinar aquests diners en serveis públics que solucionin els problemes reals de tots els catalans

El candidat número u de Ciutadans per Lleida a les eleccions al Parlament es compromet a fer una auditoria de la despesa supèrflua derivada del procés per a dedicar-la a altres sectors com el sanitari

Lleida, 6 de febrer de 2021. El número u de Ciutadans (Cs) a les eleccions al Parlament per Lleida, Jorge Soler, ha afirmat avui que “ha de tallar-se d’arrel el malbaratament del procés per poder destinar tots aquests recursos als serveis públics de tots els catalans”. A més, Soler ha urgit a reduir el número de conselleries, alts càrrecs i assessors de manera que tota aquesta despesa pública pugui ser usada amb eficiència per a poder solucionar els problemes reals de Catalunya, com la sanitat, l’atur o el tancament de negocis a causa de la crisi.

En aquest sentit, Soler ha afirmat que “el govern separatista ha disparat el nombre de conselleries i alts càrrecs del Govern”, i ha urgit a emprar tota aquesta despesa en mesures per a millorar el sistema sanitari, de protecció social i en educació. Per això, Soler ha explicat que en els seus primers 100 dies de govern es comprometen a fer una “auditoria de la despesa supèrflua derivada del procés” per a incrementar l’eficiència de la despesa pública i dedicar-la als sectors que més la necessiten, com el sanitari.

Finalment, Soler ha assegurat que des de Ciutadans (Cs) identificaran les duplicitats administratives i tallaran el finançament públic i les subvencions a totes aquelles entitats que només busquen alimentar la divisió entre catalans i promoure el separatisme mentre deixen de costat accions d’interès general.