El diputado naranja cree imprescindible aumentar la disponibilidad de trenes para “poner a Lleida en el lugar que se merece”

Lleida, martes, 2 de febrero de 2020. El candidato número uno de Ciudadanos (Cs) a las elecciones al Parlament por Lleida, Jorge Soler, ha expresado que aumentar la frecuencia de los trenes en Lleida es necesario ya que son “un servicio básico para que trabajadores y estudiantes se desplacen a Barcelona” en una visita a la estación de Renfe a la que también ha asistido el candidato número dos de Ciudadanos (Cs) al Parlament por Lleida, Javier Rivas. Soler ha declarado además que es primordial aumentar la disponibilidad de los trenes para “poner a Lleida en el lugar que se merece” y para que la provincia se encuentre en igualdad de condiciones con el resto de territorios.

Por ello, Soler ha insistido en que es fundamental mejorar la conectividad de la provincia de Lleida, y en que eso “debe hacerse en todos los aspectos, aumentando la oferta de autobuses y mejorando las infraestructuras viarias y de carreteras”. En ese sentido, el candidato liberal ha recordado que desde Ciudadanos llevan años solicitando en el Parlament un aumento de la frecuencia de los trenes AVANT, así como una mejora de la conectividad en Lleida” y ha expresado que es preciso asumir “con decisión” las competencias que tiene la Generalitat en Rodalies e invertir en modernizar e impulsar la red de transporte público para facilitar su acceso a la población.

Finalmente, el candidato naranja ha concluido que la red de servicios públicos de Lleida “es carísima para trabajar y estudiar” ya que los elevados precios y la escasa frecuencia de los trenes hacen que los ciudadanos no puedan desplazarse a otras localidades sin un vehículo propio, por lo que ha puntualizado que el transporte público de la provincia debería ser más fiable y accesible, y ha lamentado la falta de interés del Govern de la Generalitat en impulsar el proyecto de los trenes AVANT, que permitiría ampliar la oferta de estos en Lleida.

 

Jorge Soler insta a augmentar la freqüència dels trens a Lleida i a millorar la connectivitat a la província

El diputat taronja creu imprescindible augmentar la disponibilitat de trens per a “posar a Lleida al lloc que es mereix”

Lleida, dimarts, 2 de febrer de 2020. El candidat número u de Ciutadans (Cs) a les eleccions al Parlament per Lleida, Jorge Soler, ha expressat que augmentar la freqüència dels trens a Lleida és necessari, ja que són “un servei bàsic perquè treballadors i estudiants es desplacin a Barcelona” en una visita a l’estació de Renfe on també hi ha assistit el candidat número dos de Ciutadans (Cs) al Parlament per Lleida, Javier Rivas. Soler ha declarat a més que és primordial augmentar la disponibilitat dels trens per “posar a Lleida al lloc que es mereix” i perquè la província es trobi en igualtat de condicions amb la resta de territoris.

Per això, Soler ha insistit que és fonamental millorar la connectivitat de la província de Lleida, i en què això “ha de fer-se en tots els aspectes, augmentant l’oferta d’autobusos i millorant les infraestructures viàries i de carreteres”. En aquest sentit, el candidat liberal ha recordat que des de Ciutadans porten anys sol·licitant al Parlament un augment de la freqüència dels trens AVANT, així com una millora de la connectivitat a Lleida” i ha expressat que cal assumir “amb decisió” les competències que té la Generalitat a Rodalies i invertir a modernitzar i impulsar la xarxa de transport públic per a facilitar el seu accés a la població.

Finalment, el candidat taronja ha conclòs que la xarxa de serveis públics de Lleida “és caríssima per treballar i estudiar” ja que els elevats preus i l’escassa freqüència dels trens fan que els ciutadans no puguin desplaçar-se a altres localitats sense un vehicle propi, per la qual cosa ha puntualitzat que el transport públic de la província hauria de ser més fiable i accessible, i ha lamentat la falta d’interès del Govern de la Generalitat a impulsar el projecte dels trens AVANT, que permetria ampliar l’oferta d’aquests a Lleida.