• La candidata de Cs Lleida, Ángeles Ribes, asegura que el único partido que ha dejado claro con quien no va a pactar es Cs, “ni con separatistas ni con populistas”

Lleida, jueves 23 de mayo de 2019. “El único voto útil para evitar un gobierno separatista en Lleida es el de Ciudadanos”. Así lo ha manifestado la candidata de Ciudadanos (Cs) a la alcaldía de Lleida, Ángeles Ribes. “A lo largo de toda esta campaña ha quedado muy claro que los partidos separatistas van a llegar a acuerdos de gobierno entre sí”, ha explicado. “Desde Ciudadanos hemos dejado claro que no vamos a pactar ni con separatistas ni con populistas”, ha manifestado. Pero ha criticado que ni los candidatos del PP ni del PSC no se hayan manifestado en este sentido: “el representante del PP se ha limitado a decir que él no hace cordones sanitarios y el candidato del PSC no ha aclarado sus pactos de gobierno”.

Así, mostrando dos fotografías, en las que una de ellas puede verse el apretón de manos entre Sánchez y Junqueras en el Congreso de los Diputados, y en la otra como el PSC da apoyo junto a ERC, el PDeCAT, la CUP y resto de partidos separatistas, al ‘Pacte Nacional pel Referèndum’ en Palamós, Ribes ha dejado claro que “esto es lo que podemos esperar si Ciudadanos no es decisivo”. Así, ha reiterado que “si los vecinos de Lleida no quieren que la ciudad tenga un gobierno separatista a partir del 26 de mayo, solamente hay un voto útil: el voto a Ciudadanos”. 

Ángeles Ribes: “L’únic vot útil per evitar un govern separatista a Lleida és el de Ciutadans”

  • La candidata de Cs Lleida, Ángeles Ribes, assegura que l’únic partit que ha deixat clar amb qui no pactarà és Cs, “ni amb separatistes ni amb populistes”

Lleida, dijous 23 de maig de 2019. “L’únic vot útil per evitar un govern separatista a Lleida és el de Ciutadans”. Així ho ha manifestat la candidata de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Lleida, Ángeles Ribes. “Al llarg de tota aquesta campanya ha quedat molt clar que els partits separatistes arribaran a acords de govern entre ells”, ha explicat. “Des de Ciutadans hem deixat clar que no pactarem ni amb separatistes ni amb populistes”, ha manifestat. Però ha criticat que ni els candidats del PP ni del PSC no s’hagin manifestat en aquest sentit: “el representant del PP s’ha limitat a dir que ell no fa cordons sanitaris i el candidat del PSC no ha aclarit els seus pactes de govern”.

Així, mostrant dues fotografies, en les quals una d’elles es pot veure l’encaixada de mans entre Sánchez i Junqueras al Congrés dels Diputats, i en l’altra com el PSC dóna suport juntament amb ERC, el PDeCAT, la CUP i la resta de partits separatistes, al ‘Pacte Nacional pel Referèndum’ a Palamós, Ribes ha deixat clar que “això és el que podem esperar si Ciutadans no és decisiu”. Així, ha reiterat que “si els veïns de Lleida no volen que la ciutat tingui un govern separatista a partir del 26 de maig, només hi ha un vot útil: el vot a Ciutadans”.