• La portavoz de Cs en Asuntos Sociales, Noemí de la Calle, ha asegurado que si su partido gobierna “invertirá el dinero que se derrocha en el procés en mejorar las políticas sociales”

Lleida, martes 19 de diciembre de 2017. “Lo más importante para Cs son las personas; queremos que los leridanos y el resto de catalanes tengan más y mejores servicios sociales”. Así lo ha dicho el candidato de Ciudadanos (Cs) por Lleida, Jorge Soler, después de reunirse con entidades sociales junto a Noemí de la Calle, portavoz del partido en Asuntos Sociales, donde ha destacado la necesidad de “garantizar que todas las personas tengan una vida digna”.

Jorge Soler ha destacado la necesidad de invertir todo el dinero destinado a “fomentar el separatismo” en medidas sociales y en servicios básicos como la educación y la sanidad: “Hay que apostar por el sistema sanitario, por eliminar barracones y trabajar para disminuir la lista de espera para entrar en una residencia pública”, entre otras cuestiones.

Por su parte, Noemí de la Calle ha asegurado que, si Cs gobierna “invertirá el dinero que se derrocha en el procés en mejorar las políticas sociales y revertir los recortes”, como ha defendido el partido de Inés Arrimadas durante la pasada legislatura en el Parlament. En este sentido, ha recordado algunos de los temas prioritarios de Cs en materia de servicios sociales: “políticas de igualdad, la atención a la dependencia, la infancia y a las personas con discapacidad”.

Soler: “El més important per Cs són les persones; volem que els lleidatans i la resta de catalans tinguin més i millors serveis socials”

• La portaveu de Cs d’Afers Socials, Noemí de la Calle, assegura que si el seu partit governa “invertirà els diners que s’han malbaratat en el procés a millorar les polítiques socials”

Lleida, dimarts 19 de desembre del 2017. “El més important per Cs són les persones; volem que els lleidatans i la resta de catalans tinguin més i millors serveis socials”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, després de reunir-se amb entitats socials juntament amb Noemí de la Calle, portaveu del partit en Afers Socials, on ha destacat la necessitat de “garantir que totes les persones tinguin una vida digna”.

Jorge Soler ha destacat la necessitat d’invertir tots els diners destinats a “fomentar el separatisme” en mesures socials i en serveis bàsics com l’educació i la sanitat: “Cal apostar pel sistema sanitari, per eliminar barracons i treballar per a disminuir la llista d’espera per a entrar en una residència pública”, entre d’altres qüestions.

Per la seva banda, Noemí de la Calle ha assegurat que, si Cs governa “invertirà els diners que es malbaraten en el procés a millorar les polítiques socials i revertir les retallades”, com ha defensat el partit d’Inés Arrimadas durant la passada legislatura al Parlament. En aquest sentit, ha recordat alguns dels temes prioritaris de Cs en matèria de serveis socials: “polítiques d’igualtat, l’atenció a la dependència, la infància i a les persones amb discapacitat”.