• La portavoz naranja, Cristina Latorre, instaa “retirar los retratos del expresidente Puigdemont de todas las dependencias oficiales”

Lleida, jueves 2 de noviembre de 2017. La portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Consell Comarcal del Segrià, Cristina Latorre, ha pedido al gobierno que reponga la bandera española en la fachada del Consell porque “representa a la mayoría de los ciudadanos” que no quieren participar en este ataque a la democracia. “Se han declarado en rebeldía y quieren arrinconar al que no les secunda”, ha apuntado Latorre.

La consejera naranja ha asegurado que seguirá denunciando la ausencia de las tres banderas “porqué, les guste o no, la legalidad vigente sigue siendo la española y ésta, obliga a mantenerlas”.

Por otra parte, Cristina Latorre, ha instado a “retirar los retratos del expresidente Puigdemont de todas las dependencias oficiales”. “Puigdemont ha sido cesado de su cargo como presidente de la Generalitat de Cataluña por incumplir y vulnerar día tras día la Constitución”, ha puntualizado.

 

Cristina Latorre (Cs) demana que es reposi la bandera espanyola a la façana del Consell Comarcal del Segrià

  • La portaveu taronja, Cristina Latorre, insta a “retirar els retrats de les dependències oficials l’expresident Puigdemont ”

Lleida, dijous 2 de novembre de 2017. La portaveu de Ciutadans (Cs) al Consell Comarcal del Segrià, Cristina Latorre, ha demanat al govern que reposi les banderes oficials a la façana de del Consell perquè “representa a la majoria de ciutadans” que no volen participar en aquest atac a la democràcia. “S’han declarat en rebel·lia i volen arraconar al que no els secunda”, ha apuntat Latorre.

La consellera taronja ha assegurat que seguirà denunciant l’absència de les tres banderes “per què, els agradi o no, la legalitat vigent segueix sent l’espanyola i aquesta obliga a mantenir-les”.

D’altra banda, Cristina Latorre, ha instat a “retirar els retrats de l’expresident Puigdemont de totes les dependències oficials del Consell”. “Puigdemont ha estat cessat del seu càrrec com a president de la Generalitat de Catalunya per incomplir i vulnerar dia rere dia la Constitució”,  ha puntualitzat.