• La portavoz naranja, Cristina Latorre, insta a “retirar los retratos del expresidente Puigdemont de todas las dependencias municipales”

Alpicat, martes 31 de octubre de 2017. La portavoz municipal de Ciudadanos (Cs) en Alpicat, Cristina Latorre, ha pedido al gobierno municipal que reponga las banderas oficiales en la fachada del Ayuntamiento porque “representan a todos los ciudadanos”. “No entendemos porque desde hace semanas no ondean ni la bandera local, ni la catalana, ni la española”, ha apuntado Latorre. “Con este acto de rebeldía están despreciando a todos los vecinos”, ha lamentado.

La concejala naranja ha asegurado que seguirá denunciando la ausencia de las tres banderas “porqué, les guste o no, la legalidad vigente sigue siendo la española y ésta, obliga a mantenerlas”.

Por otra parte, Cristina Latorre, ha instado a “retirar los retratos del expresidente Puigdemont de todas las dependencias municipales”. “Puigdemont ha sido cesado de su cargo como presidente de la Generalitat de Cataluña por incumplir y vulnerar día tras día la misma Constitución que defendió”, ha puntualizado.

Cs Alpicat demana al govern municipal que reposi les banderes oficials a la façana de l’Ajuntament

  • La portaveu taronja, Cristina Latorre, insta a “retirar els retrats de l’expresident Puigdemont de totes les dependències municipals”

Alpicat, dimarts 31 d’octubre de 2017. La portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Alpicat, Cristina Latorre, ha demanat al govern municipal que reposi les banderes oficials a la façana de l’Ajuntament perquè “representen a tots els ciutats”. “No entenem perquè des de fa setmanes no onegen ni la bandera local, ni la catalana, ni la espanyola”, ha apuntat Latorre. “Amb aquest acte de rebel·lia estan menyspreant a tots els veïns”, ha lamentat.

La regidora taronja ha assegurat que seguirà denunciant l’absència de les tres banderes “per què, els agradi o no, la legalitat vigent segueix sent l’espanyola i aquesta obliga a mantenir-les”.

D’altra banda, Cristina Latorre, ha instat a “retirar els retrats de l’expresident Puigdemont de totes les dependències municipals”. “Puigdemont ha estat cessat del seu càrrec com a president de la Generalitat de Catalunya per incomplir i vulnerar dia rere dia la mateixa Constitució que va defensar”, ha puntualitzat.