• El diputado de Cs Lleida, Jorge Soler, lamenta que“algunos estudiantes hayan aprovechado la manifestación de hoy para pegar carteles en la sede a gritos de ‘Cs partido fascista’

Lleida, jueves 26 de octubre de 2017. El diputado de Ciudadanos (Cs) en el Parlament de Cataluña, Jorge Soler, ha lamentado que “la sede del partido en Lleida haya vuelto a ser atacada con pintadas y pegada de carteles” y ha condenado “las amenazas, las coacciones y la violencia en todas sus formas y todas aquellas acciones que van en contra de la libertad de expresión, de opinión y participación en una sociedad democrática”. 

Soler ha explicado que “se trata del tercer ataque que recibe Cs en los últimos siete meses” y “el noveno en los diez años que la formación tiene sede en Lleida”. “Ya se empieza a ver como una normalidad que la sede de Cs sea atacada para llamarnos ‘fascistas’”, ha lamentado. Además, Soler ha añadido que “algunos de los estudiantes que se manifestaban hoy, han aprovechado para pegar carteles en la fachada y en la puerta del edificio que alberga la sede a gritos de ‘Cs partido fascista’, ‘sois la escoria de este país’ y ‘culpables’”. Y ha añadido que “se hacen llamar pacíficos hasta que no piensas como ellos”.

El diputado de Cs Lleida ha asegurado que “ni las amenazas ni los ataques continuados harán que dejemos de defender los valores democráticos” y que en “Cs seguiremos defendiendo nuestras ideas con más coraje, más fuerza y ​​más entusiasmo”.

Ciutadans lamenta l’atac de pintades a la seva seu a Lleida i condemna qualsevol tipus de violència i coacció

  • El diputat de Cs Lleida, Jorge Soler, lamenta que “alguns estudiants hagin aprofitat la manifestació d’avui per enganxar cartells a la seu a crits de ‘Cs partit feixista’

Lleida, dijous 26 d’octubre de 2017. El diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Jorge Soler, ha lamentat que “la seu del partit a Lleida hagi tornat a ser atacada amb pintades i enganxada de cartells” i ha condemnat “les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes i totes aquelles accions que van en contra de la llibertat d’expressió, d’opinió i participació en una societat democràtica”.

Soler ha explicat que “es tracta del tercer atac que rep Cs en els últims set mesos” i “el novè en els deu anys que la formació té seu a Lleida”. “Ja es comença a veure com una normalitat que la seu de Cs sigui atacada per dir-nos ‘feixistes'”, ha lamentat. A més, Soler ha afegit que “alguns dels estudiants que es manifestaven avui, han aprofitat per enganxar cartells a la façana i a la porta de l’edifici que alberga la seu a crits de ‘Cs partit feixista’,’sou l’escòria d’aquest país’ i ‘culpables'”. I ha afegit que “es fan dir pacífics fins que no penses com ells”.

El diputat de Cs Lleida ha assegurat que “ni les amenaces ni els atacs continuats faran que deixem de defensar els valors democràtics” i que a “Cs seguirem defensant les nostres idees amb més coratge, més força i més entusiasme”.