• El concejal de C’s Lleida, José Luis Osorio, presenta varios ruegos y preguntas a la comisión de Urbanismo

Lleida, jueves 12 de enero de 2017. El presidente del grupo municipal de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Lleida, José Luis Osorio, ha planteado “la mejora de un cruce con escasa visibilidad en el Secà de Sant Pere”. Concretamente, Osorio ha explicado que se trata “del cruce entre la calle Alcalde Recasens y la calle Llibertat, cercano a la guardería municipal”. Por ello, ha pedido a los servicios municipales “un estudio de mejora de la zona, ya sea con implantación de regulación semafórica o bien con una rotonda disuasoria”.

“En la Avenida de Les Garrigues sucede lo mismo, el cruce de la salida de la LL-11 que comunica con Cappont es de escasa visibilidad”, ha alertado. Por ello, ha anunciado que en la comisión de Urbanismo solicitará que “los servicios municipales planteen un estudio de mejora, ya sea con una regulación semafórica o con la instalación de bandas rugosas con efecto disuasorio para el tráfico rodado”. Además, Osorio ha anunciado que solicitará también que “se tenga en cuenta el tráfico que se acumula en la calle Sabadell, a la altura del colegio Mirasan, provocando atascos”.

Por otra parte, el concejal de C’s Lleida ha observado que “varios vehículos que circulan por el carril central de Príncep de Viana que, obliga el giro a la izquierda hacía la Avenida Prat de la Riba, continúan recto, cometiendo así una infracción”. Por ello, Osorio preguntará sobre los resultados que ha dado este cambio de dirección de carril.

Ciutadans (C’s) Lleida planteja la millora d’un encreuament amb escassa visibilitat al Secà de Sant Pere

  • El regidor de C’s Lleida, José Luis Osorio, presenta diversos precs i preguntes a la comissió d’Urbanisme

Lleida, dijous 12 de gener de 2017. El president del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Lleida, José Luis Osorio, ha plantejat “la millora d’un encreuament amb escassa visibilitat al Secà de Sant Pere”. Concretament, Osorio ha explicat que es tracta “de l’encreuament entre el carrer Alcalde Recasens i el carrer Llibertat, proper a la llar d’infants municipal”. Per això, ha demanat als serveis municipals “un estudi de millora de la zona, sigui amb implantació de regulació semafòrica o bé amb una rotonda dissuasiva”.

“A l’avinguda de les Garrigues passa el mateix, la cruïlla de la sortida de la LL-11 que comunica amb Cappont és d’escassa visibilitat”, ha alertat. Per això, ha anunciat que en la comissió d’Urbanisme sol·licitarà que “els serveis municipals plantegin un estudi de millora, ja sigui amb una regulació semafòrica o amb la instal·lació de bandes rugoses amb efecte dissuasiu per al trànsit rodat”. A més, Osorio ha anunciat que sol·licitarà també que “es tingui en compte el trànsit que s’acumula al carrer Sabadell, a l’altura del col·legi Mirasan, provocant embussos”.

D’altra banda, el regidor de C’s Lleida ha observat que “diversos vehicles que circulen pel carril central de Príncep de Viana que, obliga el gir a l’esquerra cap a l’Avinguda Prat de la Riba, continuen recte, cometent així una infracció”. Per això, Osorio preguntarà sobre els resultats que ha donat aquest canvi de direcció de carril.

IMG_6112