• La portavoz de C’s, Cristina Latorre, lamenta que el equipo de gobierno atribuya “el estado de abandono de los contenedores al incivismo de la gente”

Lleida, viernes 2 de septiembre de 2016. La portavoz del grupo de Ciutadans (C’s) en el Consell Comarcal del Segrià, Cristina Latorre, ha pedido al equipo de gobierno que “ejerza más control sobre la recogida de residuos de las poblaciones de la comarca en las que tiene competencia”. “El Consell Comarcal ha de dar servicio a las pequeñas y medianas poblaciones, aportando soluciones a las quejas de los vecinos, y actualmente tenemos un problema con los contenedores y su estado de abandono”, ha explicado Latorre durante el pleno del mes de septiembre. Por este motivo, el grupo de C’s Lleida ha preguntado sobre “el seguimiento que está llevando a cabo el Consell sobre los contenedores en mal estado de la localidad de Alpicat, una de las poblaciones con más quejas”.

Latorre ha lamentado que el equipo de gobierno atribuya “este estado de abandono” de los contenedores “al incivismo de la gente”. “Hay que hacer más pedagogía, pero si los contenedores se encuentran en mal estado se deben cambiar”, ha reiterado Latorre. En este sentido, la portavoz de C’s ha puntualizado que “se debería tener más información por parte de la empresa de recogida de residuos para evitar situaciones como las actuales, con contenedores sucios y rotos”.

Ciutadans (C’s) demana que el Consell Comarcal del Segrià exerceixi més control sobre la recollida de residus

  • La portaveu de C’s, Cristina Latorre, lamenta que l’equip de govern atribueixi “l’estat d’abandonament dels contenidors a l’incivisme de la gent”

Lleida, divendres 2 de setembre de 2016. La portaveu del grup de Ciutadans (C’s) al Consell Comarcal del Segrià, Cristina Latorre, ha demanat a l’equip de govern que “exerceixi més control sobre la recollida de residus de les poblacions de la comarca en les que te competència”. “El Consell Comarcal ha de donar servei a les petites i mitjanes poblacions, aportant solucions a les queixes dels veïns, i actualment tenim un problema amb els contenidors i el seu estat d’abandonament”, ha explicat Latorre durant el ple del mes de setembre. Per aquest motiu, el grup de C’s Lleida ha preguntat sobre “el seguiment que està duent a terme el Consell sobre els contenidors en mal estat de la localitat d’Alpicat, una de les poblacions amb més queixes”.

Latorre ha lamentat que l’equip de govern atribueixi “aquest estat d’abandonament” dels contenidors a “l’incivisme de la gent”. “S’ha de fer més pedagogia, però si els contenidors es troben en mal estat s’han de canviar” ha reiterat Latorre. En aquest sentit, la portaveu de C’s ha puntualitzat que “s’hauria de tenir més informació per part de l’empresa de recollida de residus per tal d’evitar situacions com les actuals, amb contenidors bruts i trencats”.

IMG_2028