• La portavoz de C’s Lleida, Ángeles Ribes, destaca que “el evento va dirigido al pequeño empresario con el objetivo de proporcionar más herramientas para potenciar sus negocios”

Lleida, lunes, 8 de agosto de 2016. La portavoz del grupo municipal de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Lleida, Ángeles Ribes, ha anunciado que “C’s impulsará y apoyará unas jornadas de apoyo y formación empresarial para el comercio local y el pequeño empresario que se celebrarán durante el próximo trimestre”, durante la presentación del proyecto, organizado por la empresa leridana Porsuit. Ribes ha explicado que “tras haber hablado con las principales asociaciones de comerciantes y empresarios, y tras el pleno extraordinario acerca del sector comercial, quedó de manifiesto que una de las necesidades era el apoyo por parte de las administraciones para afrontar nuevos retos” y ha puntualizado que “ha llegado el momento de hacer algo más que grandes discursos y ponernos manos a la obra”.

Por ello, Ribes ha manifestado que “C’s ha apostado por dar impulso a estas jornadas, que permitirán materializar todas aquellas propuestas habladas durante meses”. Acompañada por el concejal de comercio y alcalde accidental, Rafael Peris, y por los responsables de Porsuit, David González y Javier Castro, Ribes ha asegurado que se tratan “de unas jornadas dedicadas al pequeño empresario, y sobretodo al comercio local, que estarán apoyadas por Ciutadans y el equipo de gobierno”. En este sentido, Ribes ha recordado que durante el pleno extraordinario que se celebró para debatir sobre el comercio de la ciudad, “C’s ya dijo que su propósito era intentar que estos pequeños comerciantes tuvieran un soporte para poder llevar mejor su actividad comercial y poder enfrentarse a futuros retos”.

La portavoz de C’s Lleida ha destacado que “estas jornadas se celebrarán durante el próximo trimestre con el objetivo de que se sigan celebrando periódicamente y serán totalmente gratuitas”. “Las jornadas trataran diferentes ámbitos para orientar y apoyar a empresarios presentando casos de éxito y de fracaso”, ha añadido. Y ha recalcado que “los comerciantes son los protagonistas de este evento, que pretende ser un proyecto motivador e ilusionante para los pequeños empresarios”.

Ciutadans (C’s) Lleida impulsa unes jornades empresarials per fomentar la col·laboració entre l’administració local i el petit comerç

  • La portaveu de C’s Lleida, Ángeles Ribes, destaca que “l’esdeveniment va dirigit al petit empresari amb l’objectiu de proporcionar més eines per potenciar els seus negocis”

Lleida, dilluns, 8 d’agost de 2016. La portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha anunciat que“C’s impulsarà i donarà suport unes jornades de suport i formació empresarial per al comerç local i el petit empresari que se celebraran durant el proper trimestre”, durant la presentació del projecte, organitzat per l’empresa lleidatana Porsuit. Ribes ha explicat que“després d’haver parlat amb les principals associacions de comerciants i empresaris, i després del ple extraordinari sobre el sector comercial, va quedar de manifest que una de les necessitats era el suport per part de les administracions per afrontar nous reptes” i ha puntualitzat que “ha arribat el moment de fer alguna cosa més que grans discursos i posar-nos mans a l’obra”.

Per això, Ribes ha manifestat que “C’s ha apostat per donar impuls a aquestes jornades, que permetran materialitzar totes aquelles propostes parlades durant mesos”. Acompanyada pel regidor de comerç i alcalde accidental, Rafael Peris, i pels responsables de Porsuit, David González i Javier Castro, Ribes ha assegurat que es tracten “d’unes jornades dedicades al petit empresari, i sobretot al comerç local, que estaran recolzades per Ciutadans i l’equip de govern”. En aquest sentit, Ribes ha recordat que durant el ple extraordinari que es va celebrar per debatre sobre el comerç de la ciutat, “C’s ja va dir que el seu propòsit era intentar que aquests petits comerciants tinguessin un suport per poder portar millor la seva activitat comercial i poder enfrontar- a futurs reptes”.

La portaveu de C’s Lleida ha destacat que “aquestes jornades se celebraran durant el proper trimestre amb l’objectiu que se segueixin celebrant periòdicament i seran totalment gratuïtes”. “Les jornades tractaran diferents àmbits per orientar i donar suport a empresaris presentant casos d’èxit i de fracàs”, ha afegit. I ha recalcat que “els comerciants són els protagonistes d’aquest esdeveniment, que pretén ser un projecte engrescador i il·lusionant per als petits empresaris”.

IMG_1912