• La diputada provincial de C’s, Ángeles Ribes, recuerda que “si se efectúan estos pagos a la ATC en vez de a la AEAT, sería una ilegalidad”

Lleida, martes 26 de junio de 2016. La diputada provincial de Ciutadans (C’s) en la Diputación de Lleida, Ángeles Ribes, ha presionado al presidente de la Diputación, Joan Reñé, para que “aclare si se va a incumplir la Ley y desobedecer al Estado sobre los pagos de IVA e IRPF a la Agencia Tributaria Catalana (ATC) y no la Agencia Estatal de Administración Tributaria (AEAT”, en relación a la moción aprobada en diciembre que “instaba al órgano municipal a desobedecer la ley”.

Ángeles Ribes, ha explicado que “tras meses de seguir preguntando e insistiendo, el equipo de gobierno todavía no ha definido su postura”. Por ello, Ribes le ha recordado a Reñé que “la única respuesta medianamente decente que dio, fue en junio cuando manifestó que se tenían que reunir las cuatro diputaciones y el departamento de Economía de la Generalitat”. Asimismo, ha lamentado que durante el pleno de hoy “no haya manifestado ninguna novedad ni haya querido responder a preguntas específicas”.

Sobre la operación Termyca y la investigación de la consultoría Efial por su vinculación con CiU, la diputada provincial de C’s en Lleida, ha puntualizado que “es reconfortante saber que, según palabras de Reñé, la Diputación no ha tenido contratos con esta consultoría”. 

Ciutadans (C’s) Lleida pressiona a la Diputació perquè aclareixi si incomplirà la llei pagant IVA i IRPF a l’ATC

  • La diputada provincial de C’s, Ángeles Ribes, recorda que “si s’efectuen aquests pagaments a l’ATC en lloc de a l’AEAT, seria una il·legalitat”

Lleida, dimarts 26 de juny de 2016. La diputada provincial de Ciutadans (C’s) a la Diputació de Lleida, Ángeles Ribes, ha pressionat el president de la Diputació, Joan Reñé, perquè “aclareixi si s’incomplirà la llei i es desobeirà a l’Estat sobre els pagaments d’IVA i IRPF a l’Agència Tributària Catalana (ATC) i no l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT”, en relació a la moció aprovada al desembre que “instava a l’òrgan municipal a desobeir la llei”.

Ángeles Ribes, ha explicat que “després de mesos de seguir preguntant i insistint, l’equip de govern encara no ha definit la seva postura”. Per això, Ribes li ha recordat a Reñé que “l’única resposta mitjanament decent que va donar, va ser al juny quan va manifestar que s’havien de reunir les quatre diputacions i el departament d’Economia de la Generalitat“. Així mateix, ha lamentat que durant el ple d’avui “no hagi manifestat cap novetat ni hagi volgut respondre a preguntes específiques”.

Sobre l’operació Termyca i la investigació de la consultoria EFIAL per la seva vinculació amb CiU, la diputada provincial de C’s a Lleida, ha puntualitzat que “és reconfortant saber que, segons paraules de Reñé, la Diputació no ha tingut contractes amb aquesta consultoria”.

IMG_1619