El candidato de C’s Lleida al Congreso, Óscar Uceda, califica las carreteras leridanas de “agujero negro y critica la mala gestión del gobierno”

 Lleida, domingo 19 de junio de 2016. El candidato de Ciutadans (C’s) al Congreso de los Diputados por Lleida, Óscar Uceda, ha asegurado, durante un ‘Vermut Ciudadano’ que  desde la formación se pretende “acabar con el ‘agujero negro’ que existe en Lleida en infraestructuras. Tras hablar con diferentes sectores del transporte y empresas afectadas, Uceda ha explicado que “es inadmisible que durante  más de treinta años ningún gobierno haya hecho nada para que Lleida tuviera las infraestructuras que necesitaba”.

 Uceda ha lamentado que “se pueda ir de Barcelona a Sevilla de forma gratuita por una autovía, menos cuando pasas por Lleida”, y ha añadido que  esto es así porque “las personas que tenían que defender los derechos de los leridanos en el Congreso de los Diputados y en el Parlament de Catalunya no lo han hecho”.

 Óscar Uceda ha asegurado que “la carreteras que unen Lleida con Tarragona y Zaragoza son unas de las prioridades para Ciutadans”. Y ha añadido que la mejora de estas vías es “imprescindible y urgente por el alto índice de mortalidad que arrastran”.

 Así mismo, Uceda ha resaltado la importancia de “construir el Corredor del Mediterrani, que conectaría Lleida con Tarragona y que beneficiaría el crecimiento y la exportación del sector agroalimentario y frutícola del territorio”.  Así mismo, el candidato de C’s ha asegurado que con las infraestructuras actuales “no se puede llegar a los mercados emergentes del extremo oriente  que son necesarios para la internacionalización de los productos que leridanos”.

Ciutadans (C’s) Lleida es compromet a millorar les infraestructures que uneixen Lleida amb Tarragona i Saragossa

• El candidat de C’s per Lleida al Congrés, Óscar Uceda, qualifica les carreteres lleidatanes de “forat negre i critica la mala gestió del govern”

Lleida, diumenge 19 de juny de 2016. El candidat de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Lleida, Óscar Uceda, ha assegurat, durant un’ Vermut Ciudadano ‘que des de la formació es pretén “acabar amb el ‘forat negre’ que hi ha a Lleida en infraestructures”. Després de parlar amb diferents sectors del transport i empreses afectades, Uceda ha explicat que “és inadmissible que durant més de trenta anys cap govern hagi fet res perquè Lleida tingués les infraestructures que necessitava”.

Uceda ha lamentat que “es pugui anar de Barcelona a Sevilla de forma gratuïta per una autovia, menys quan passes per Lleida”, i ha afegit que això és així perquè “les persones que havien de defensar els drets dels lleidatans al Congrés dels Diputats i al Parlament de Catalunya no ho han fet”.

Óscar Uceda ha assegurat que “la carreteres que uneixen Lleida amb Tarragona i Saragossa són unes de les prioritats per a Ciutadans”. I ha afegit que la millora d’aquestes vies és “imprescindible i urgent per l’alt índex de mortalitat que arrosseguen”.

Així mateix, Uceda ha ressaltat la importància de “construir el Corredor del Mediterrani, que connectaria Lleida amb Tarragona i que beneficiaria el creixement i l’exportació del sector agroalimentari i fructícola del territori”. Així mateix, el candidat de C’s ha assegurat que amb les infraestructures actuals “no es pot arribar als mercats emergents de l’extrem orient que són necessaris per a la internacionalització dels productes que lleidatans”.

oscar_uceda_1-7