El candidato de C’s por Lleida al Congreso, Óscar Uceda, asegura que “más de tres millones de personas no trabajan desde hace más de un año, y un millón lleva cuatro años sin trabajar”

Barcelona, sábado 18 de junio. El cabeza de lista de Ciutadans (C’s) al Congreso de los Diputados por Lleida, Óscar Uceda, ha anunciado que “Ciutadans apuesta por un nuevo contrato indefinido que permita estabilidad laboral y ayude a acabar con la precariedad y los contratos basura”, durante el acto de campaña de C’s de Hospitalet de Llobregat. Uceda ha explicado que “nueve de cada diez contratos creados en los últimos cuatro años son contratos basura” y que “más de tres millones de personas no trabajan desde hace más de un año, y un millón lleva cuatro años sin trabajar”. Ante el estancamiento del mercado laboral, Uceda ha explicado que “España debe avanzar hacia un modelo de futuro con un conjunto de medidas que acaben con el paro masivo, el de larga duración y la precariedad  laboral”.

Por ello, ha anunciado que, “C’s va a implantar las ‘mochilas austriacas’, un seguro contra el despido donde el trabajador acumulará fondos en una cuenta personal durante toda su carrera profesional, que podrá cobrar o acumular cuando cambie de trabajo, se quede en el paro o se jubile”. Uceda ha añadido que “esta ‘mochila’ no abarata el despido, ya que es un seguro de desempleo con el que se mantiene la indemnización actual del trabajador”. Por otra parte, Uceda ha indicado que “para los siete millones de trabajadores que no llegan a fin de mes, se añadirá un complemento salarial para que tengan un sueldo digno”.

El candidato de C’s por Lleida ha asegurado que “tanto PP como PSOE son iguales de culpables de que España haya superado tres veces el 20% del paro” Y ha añadido que“ambos tienen el mismo modelo de fracaso”. Uceda ha subrayado también que “las políticas de formación para el empleo han sido un fracaso y un nido de corrupción”. Por elloel candidato de C’s ha manifestado que  desde Ciutadans se apuesta por “invertir más en políticas de formación para no dejar atrás a las personas que llevan más tiempo 

Ciutadans (C’s) aposta per un nou contracte indefinit que proporcioni estabilitat laboral i acabi amb la precarietat

• El candidat de C’s per Lleida al Congrés, Óscar Uceda, assegura que “més de tres milions de persones no treballen des de fa més d’un any, i un milió porta quatre anys sense treballar”

Barcelona, dissabte 18 de juny. El cap de llista de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Lleida, Óscar Uceda, ha anunciat que “Ciutadans aposta per un nou contracte indefinit que permeti estabilitat laboral i ajudi a acabar amb la precarietat i els contractes escombraries” durant l’acte de campanya de C’s a Hospitalet de Llobregat. Uceda ha explicat que “nou de cada deu contractes creats en els últims quatre anys són contractes escombraries” i que “més de tres milions de persones no treballen des de fa més d’un any, i un milió porta quatre anys sense treballar“. Davant l’estancament del mercat laboral, Uceda ha explicat que “Espanya ha d’avançar cap a un model de futur amb un conjunt de mesures que acabin amb l’atur massiu, el de llarga durada i la precarietat laboral”.

Per això, ha anunciat que, “Ciutadans implantarà les ‘motxilles austríaques’, una assegurança contra l’acomiadament on el treballador acumularà fons en un compte personal durant tota la seva carrera professional, que podrà cobrar o acumular quan canviï de treball, es quedi a l’atur o es jubili”. Uceda ha afegit que “aquesta ‘motxilla’ no abarateix l’acomiadament, ja que és una assegurança d’atur amb el qual es manté la indemnització actual del treballador”. D’altra banda, Uceda ha indicat que “per als set milions de treballadors que no arriben a final de mes, s’afegirà un complement salarial perquè tinguin un sou digne”. 

El candidat de C’s per Lleida ha assegurat que “tant PP com PSOE són iguals de culpables que Espanya hagi superat tres vegades el 20% de l’atur” I ha afegit que “tots dos tenen el mateix model de fracàs”. Uceda ha subratllat també que “les polítiques de formació per a l’ocupació han estat un fracàs i un niu de corrupció”. Per això, el candidat de C’s ha manifestat que des de Ciutadans s’aposta per “invertir més en polítiques de formació per no deixar enrere a les persones que porten més temps a l’atur i que s’han convertit en els grans oblidats d’aquesta crisi”. 

 IMG-20160618-WA0009