·         Óscar Uceda, afirma que el objetivo de C’s es “reconstruir la clase media, castigada por las malas políticas del PP y el PSOE, y obtener recursos para financiar el estado de bienestar sin recortes”

Lleida, jueves 16 de junio. El líder de Ciutadans (C’s) al Congreso de los Diputados por Lleida, Óscar Uceda, ha garantizado que “C’s no va a subir los impuestos a la clase media y trabajadora”. “Los ciudadanos ya pagan lo suficiente, por lo que el compromiso de C’s es no subir los impuestos ni recortar en servicios públicos”, ha añadido tras la visita al mercado del Camp d’Esports. En este sentido, Uceda ha lamentado que “el PP ahora vuelva a prometer una bajada de impuestos” recordando que “la última vez que lo hizo en 2011 acabó realizando la mayor subida de impuestos de la historia de la democracia por valor de más de 25.000 millones de euros”. 

Uceda ha explicado que “C’s quiere bajar el IRPF en la próxima legislatura”. Para ello, el candidato de Ciutadans por Lleida ha señalado que “hay que pinchar la burbuja política, eliminar duplicidades, burocracia y crear empleo”. Así, Uceda ha indicado que “C’s trabajará para lograr un sistema de Seguridad Social moderno, transparente y flexible con pensiones adecuadas y periódicamente actualizadas”. “La mala gestión del PP hizo que, durante 2015 el déficit público de España alcanzara cifra record, situándose en el segundo mayor de la UE, tras Grecia, poniendo en riesgo las pensiones”, ha añadido.

Por otra parte, el candidato de C’s por Lleida, ha lamentado que “la deuda pública haya aumentado del 69% al 101% del PIB, pasando de 16.000 euros a 23.000 euros por habitante”. Por ello, Uceda ha indicado que “el principal objetivo de Ciutadans es reconstruir la clase media, castigada por las malas políticas del PP y el PSOE, y obtener los recursos necesarios para financiar el estado de bienestar sin recortes”.

 

Ciutadans (C’s) garanteix la no pujada d’impostos a la classe mitjana i treballadora

·         Óscar Uceda, afirma que l’objectiu de C’s és “reconstruir la classe mitjana, castigada per les males polítiques del PP i el PSOE, i obtenir recursos per finançar l’estat de benestar sense retallades”

Lleida, dijous 16 de juny. El líder de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Lleida, Óscar Uceda, ha garantit que “Ciutadans no apujarà els impostos a la classe mitjana i treballadora”. “Els ciutadans ja paguen prou, de manera que el compromís de C’s és no apujar els impostos ni retallar en serveis públics”, ha afegit després de la visita al mercat del Camp d’Esports. En aquest sentit, Uceda ha lamentat que “el PP ara torni a prometre una baixada d’impostos” recordant que “l’última vegada que ho va fer en 2011 va acabar realitzant la major pujada d’impostos de la història de la democràcia per valor de més de 25.000 milions d’euros”.

Uceda ha explicat que “Ciutadans vol baixar l’IRPF en la pròxima legislatura”. Per a això, el candidat de C’s per Lleida ha assenyalat que “cal punxar la bombolla política, eliminar duplicitats, burocràcia i crear ocupació”.Així, Uceda ha indicat que “Ciutadans treballarà per aconseguir un sistema de Seguretat Social modern, transparent i flexible amb pensions adequades i periòdicament actualitzades”. “La mala gestió del PP va fer que, durant 2015 el dèficit públic d’Espanya arribés xifra rècord, situant-se en el segon més gran de la UE, després de Grècia, posant en risc les pensions”, ha afegit.

D’altra banda, el candidat de C’s per Lleida, ha lamentat que “el deute públic hagi augmentat del 69% al 101% del PIB, passant de 16.000 euros a 23.000 euros per habitant”. Per això, Uceda ha indicat que “el principal objectiu de Ciutadans és reconstruir la classe mitjana, castigada per les males polítiques del PP i el PSOE, i obtenir els recursos necessaris per finançar l’estat de benestar sense retallades”.

 

image (2) (1)