• El candidato de C’s al Congreso por Lleida, Óscar Uceda, lamenta que “los recortes afecten a las plazas de los funcionarios y no a las plazas ocupadas por políticos”

Lleida, miércoles 15 de junio de 2016. El candidato de Ciutadans (C’s) al Congreso por Lleida, Óscar Uceda, ha anunciado que “Ciutadans apuesta por una administración pública eficaz, dotada de más trabajadores y menos cargos políticos”. “Los recortes han disminuido la capacidad del funcionariado y de la administración pública, lo que ha provocado una saturación del trabajo administrativo”, ha explicado Uceda, tras reunir-se con CSI-F, el sindicato de los funcionarios. Y ha indicado que “los políticos no están para crear problemas, sino para aportar soluciones y ser útiles”.

“Hay que potenciar el músculo de la administración pública en aquellos sectores que se hayan visto más afectados por la política de recortes del PP y del gobierno de la Generalitat”, ha indicado. Por este sentido, Uceda ha lamentado que “no se convoquen ni se renueven nuevas plazas, pero en cambio no se haya suprimido ninguna plaza ocupada por políticos”. Por este motivo, Uceda ha asegurado después de hablar con diferentes sindicatos y empresas, que “Ciutadans apuesta por una administración pública sin grasa político y dotada de más profesionales”. “Necesitamos políticos que estén a la altura de los españoles y que no les roben”, ha añadido.

El candidato de C’s por Lleida, ha asegurado que “para evitar que la admiración no se vea comprometida con casos corrupción, los cargos de responsabilidad deberían ser ocupados por promociones de funcionarios y no por personas nombradas a dedo“. Y ha indicado que “tenemos que ayudar a la clase media y trabajadora, los verdaderos héroes que levantan este país cada día que cumplen y pagan sus impuestos y la hipoteca”.

 

Ciutadans (C’s) aposta per una administració pública eficaç, dotada de més treballadors i menys càrrecs polítics

  • El candidat de C’s al Congrés per Lleida, Óscar Uceda, lamenta que “les retallades afectin a les places dels funcionaris i no a les places ocupades per polítics”

Lleida, dimecres 15 de juny de 2016. El candidat de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Lleida, Óscar Uceda, ha anunciat que “Ciutadans aposta per una administració pública eficaç, dotada de més treballadors i menys càrrecs polítics”. “Les retallades han minvant la capacitat del funcionariat i de l’administració pública, fet que ha provocat una saturació de la feina administrativa”, ha explicat Uceda, després de reunir-se amb CSI-F, el sindicat dels funcionaris. I ha indicat que “els polítics no estan per crear problemes, sinó per aportar solucions i ser útils”.

S’ha de potenciar el múscul de l’administració pública en aquells sectors que s’hagin vist més afectats per la política de retallades del PP i del govern de la Generalitat”, ha indicat. Per aquest sentit, Uceda ha lamentat que “no es convoquin ni es renovin noves places, però en canvi no s’hagi suprimit cap plaça ocupada per polítics”. Per aquest motiu, Uceda ha assegurat després de parlar amb diferents sindicats i empreses, que “Ciutadans aposta per una administració pública sense greix polític i dotada de més professionals”“Necessitem polítics que estiguin a l’altura dels espanyols i que no els robin”, ha afegit.

El candidat de C’s per Lleida, ha assegurat que “per evitar que l’admiració no es vegi compromesa amb casos corrupció, els càrrecs de responsabilitat haurien de ser ocupats per promocions de funcionaris i no per persones nomenades a dit”. I ha indicat que “hem d’ajudar a la classe mitjana i treballadora, els veritables herois que aixequen aquest país cada dia que compleixen i paguen els seus impostos i la hipoteca”.

image (6)