El candidato de C’s por Lleida al Congreso, Óscar Uceda, asegura que“los recortes del PP han dificultado todavía más la conciliación familiar y laboral”

Lleida, jueves 8 de junio de 2016. El cabeza de lista de Ciutadans (C’s) por Lleida al Congreso de los Diputados, Óscar Uceda, ha explicado que “C’s va a impulsar un Pacto Nacional por la Racionalización de Horarios y la Conciliación familiar para acabar con las desigualdades entre hombres y mujeres”. Uceda ha manifestado que “la brecha entre hombres y mujeres es más grave en España a causa de los horarios incontrolables y mal organizados, las pocas facilidades para la educación infantil y el reparto desigual de permisos de paternidad y maternidad”.

Por ello, el candidato de C’s por Lleida ha asegurado que “con Ciutadans se va a igualar la baja por paternidad a la de maternidad con 8 semanas para la madre, 8 para el padre y 10 para compartir” y se trabajará para “incluir medidas de flexibilización de la jornada laboral”. Tras haberse reunido hoy con los representantes de CCOO de Lleida, Uceda ha señalado que “aunque las mujeres se hayan incorporado al mercado de trabajo con niveles iguales o superior al de los hombres, siguen cobrando menos que ellos” y  que “el cuidado de los hijos se reparte de manera desigual”.

Uceda ha explicado que “C’s, a diferencia de otros partidos,  busca las soluciones más eficaces y realistas que se pueden poner en práctica”. Y ha añadido que “PSOE y Podemos han apostado por medidas que no están respaldadas por el éxito de ningún país de referencia” y que “los recortes del PP en educación han socavado la igualdad de oportunidades dificultando todavía más la conciliación familiar y laboral.

 

Ciutadans (C’s) aposta per un Pacte Nacional per a la racionalització dels horaris i la conciliació familial

El candidat de C’s per Lleida al Congrés, Óscar Uceda, assegura que “les retallades del PP han dificultat encara més la conciliació familiar i laboral”

 Lleida, dijous 8 de juny de 2016. El cap de llista de Ciutadans (C’s) per Lleida al Congrés dels Diputats, Óscar Uceda, ha explicat que “Ciutadans impulsarà un Pacte Nacional per a la Racionalització d’Horaris i la Conciliació familiar per a acabar amb les desigualtats entre homes i dones”. Uceda ha manifestat que “la bretxa entre homes i dones és més greu a Espanya a causa dels horaris incontrolables i mal organitzats, les poques facilitats per a l’educació infantil i el repartiment desigual de permisos de paternitat i maternitat”.

Per això, el candidat de Ciutadans per Lleida ha assegurat que “amb Ciutadans s’igualarà la baixa per paternitat a la de maternitat amb 8 setmanes per a la mare, 8 pel pare i 10 per a compartir” i es treballarà per “incloure mesures de flexibilització de la jornada laboral “. Després d’haver-se reunit avui amb els representants de CCOO de Lleida, Uceda ha assenyalat que “tot i que les dones s’hagin incorporat al mercat de treball amb nivells iguals o superior al dels homes, segueixen cobrant menys que ells” i que “la cura dels fills es reparteix de manera desigual “.

 Uceda ha explicat que “C’s, a diferència d’altres partits, busca les solucions més eficaces i realistes que es poden posar en pràctica”. I ha afegit que “PSOE i Podemos han apostat per mesures que no estan recolzades per l’èxit de cap país de referència” i que “les retallades del PP en educació han soscavat la igualtat d’oportunitats dificultant encara més la conciliació familiar i laboral”.

 

DSC_0686DSC_0674