Óscar Uceda, con el resto de la candidatura, afiliados y simpatizantes, inicia la campaña electoral de Lleida en la plaza Sant Pere

Lleida, viernes 10 de junio de 2016. “El 26J tenemos una nueva oportunidad para un cambio a mejor basado en el dialogo y el acuerdo”. Así lo ha explicado el cabeza de lista de Ciutadans (C’s) al Congreso de los Diputados por Lleida, Óscar Uceda, durante la tradicional pegada de carteles que da inicio a la campaña electoral, en la plaza Sant Pere. “Durante estos cuatro meses, Ciutadans ha sido el único partido que ha demostrado capacidad de diálogo, de reforma y de compromiso de Estado”, ha asegurado Uceda. Y ha añadido que “a diferencia del resto de partidos, C’s ha antepuesto las mejoras para la ciudadanía a los intereses de partido y a los personalismos”.

Uceda ha indicado que “gobernaran aquellos partidos políticos que sean capaces de llegar a acuerdos y no necesariamente, el que gane las elecciones por la mínima”. Y ha asegurado que “C’s es garantía de cambio y de dialogo para llevar las reformas que el país necesita”. En este sentido, Uceda ha explicado que “los problemas de España continúan siendo los mismos que hace seis meses que son la precariedad laboral, la destrucción de la clase media, la corrupción, los recortes en los servicios básicos, la desafección de la clase política y el mal gasto de los escasos recursos públicos”.

Por ello, el candidato de C’s por Lleida ha garantizado que “el proyecto de Ciudadanos es realista y cuantificado para poder salir de la crisis y tirar hacia delante desde la justicia social y el apoyo a los emprendedores”. En este sentido, Uceda ha explicado que “es vital que los vecinos de Lleida se crean que este proyecto también les pertenece porque Lleida es un punto clave de la economía española con sus exportaciones y su sector agrario”. Y ha defendido que “C’s es la voz que Lleida necesita al Congreso para atender las necesidades del sector productivo”.

 

Óscar Uceda: “El 26J tenim una nova oportunitat per a un canvi a millor fomentat en el diàleg i l’acord”

Óscar Uceda, amb la resta de la candidatura, afiliats i simpatitzants, inicia la campanya electoral de Lleida a la plaça Sant Pere

 Lleida, divendres 10 de juny de 2016. “El 26J tenim una nova oportunitat per a un canvi a millor basat en el diàleg i l’acord”. Així ho ha explicat el cap de llista de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Lleida, Óscar Uceda, durant la tradicional enganxada de cartells que dóna inici a la campanya electoral, a la plaça Sant Pere. “Durant aquests quatre mesos, Ciutadans ha estat l’únic partit que ha demostrat capacitat de diàleg, de reforma i de compromís d’Estat”, ha assegurat Uceda. I ha afegit que “a diferència de la resta de partits, C’s ha anteposat les millores per a la ciutadania als interessos de partit i als personalismes”.

Uceda ha indicat que “governessin aquells partits polítics que siguin capaços d’arribar a acords i no necessàriament, el que guanyi les eleccions per la mínima”. I ha assegurat que “Ciutadans és garantia de canvi i de diàleg per portar les reformes que el país necessita”.En aquest sentit, Uceda ha explicat que “els problemes d’Espanya continuen sent els mateixos que fa sis mesos que són la precarietat laboral, la destrucció de la classe mitjana, la corrupció, les retallades en els serveis bàsics, la desafecció de la classe política i el mal despesa dels escassos recursos públics”.

Per això, el candidat de C’s per Lleida ha garantit que “el projecte de Ciutadans és realista i quantificat per poder sortir de la crisi i tirar endavant des de la justícia social i el suport als emprenedors”. En aquest sentit, Uceda ha explicat que “és vital que els veïns de Lleida es creguin que aquest projecte també els pertany perquè Lleida és un punt clau de l’economia espanyola amb les seves exportacions i el seu sector agrari”. I ha defensat que “C’s és la veu que Lleida necessita al Congrés per atendre les necessitats del sector productiu”.

 

DSC_0702