Burrel ha apelado a la responsabilidad de los demócratas para defender la paz y la libertad

Lleida, 18 de julio de 2022.- El grupo municipal de Ciudadanos en Lleida pide que el Ayuntamiento declare el 21 de agosto como día internacional de conmemoración y homenaje a las víctimas del terrorismo para rendir honores y apoyo a las víctimas y supervivientes del terrorismo, así como proteger sus derechos y libertades fundamentales.

La Portavoz de Ciudadanos, Maria Burrel, ha trasladado esta petición a todos los grupos del consistorio y ha explicado que la llevará al pleno del mes de julio. Asimismo, Burrel ha añadido que “como demócratas, tenemos la responsabilidad de unirnos para defender y promover la paz, la libertad y el respeto por los derechos humanos”. Además, la portavoz del partido liberal ha declarado que “las víctimas del terrorismo merecen memoria y justicia”, y que “no se les puede dar la espalda ni permitir que la verdad quede en el olvido”.

Ciutadans demana que l’Ajuntament de Lleida declari el 21 d’agost com a dia internacional de commemoració i homenatge a les víctimes del terrorisme

Burrel ha apel·lat a la responsabilitat dels demòcrates per a defensar la pau i la llibertat

Lleida, 18 de juliol de 2022.- El grup municipal de Ciutadans a Lleida demana que l’Ajuntament declari el 21 d’agost com a dia internacional de commemoració i homenatge a les víctimes del terrorisme per rendir honors i suport a les víctimes i supervivents del terrorisme, així com protegir els seus drets i llibertats fonamentals.

La Portaveu de Ciutadans, Maria Burrel, ha traslladat aquesta petició a tots els grups del consistori i ha explicat que la portarà al ple del mes de juliol. Així mateix, Burrel ha afegit que
“com a demòcrates, tenim la responsabilitat d’unir-nos per a defensar i promoure la pau, la llibertat i el respecte pels drets humans”. A més, la portaveu del partit liberal ha declarat que “les víctimes del terrorisme mereixen memòria i justícia”, i que “no se’ls pot donar l’esquena ni permetre que la veritat quedi en l’oblit”.