·         Los integrantes del grupo municipal de Cs Lleida recorrerán los barrios de la Mariola, Secà de Sant Pere, Magraners, Cappont, Balàfia, Pardinyes y la Bordeta durante el mes de junio

Lleida, martes 6 de junio de 2017. La portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Lleida, Ángeles Ribes, ha anunciado que “la Mariola será el primer barrio que Cs recorrerá para explicar a los vecinos su proyecto de ciudad y para contarles que llevamos dos años cumpliendo y que vamos a seguir haciéndolo”. Ribes ha explicado que parte de la campaña ‘Cumpliendo Contigo’ que ha lanzado Cs Lleida para el mes de junio se centra en instalar carpas informativas en los diferentes barrios de la ciudad y que la primera “se ubicará mañana miércoles por la tarde en la plaza Galicia, en el centro de la Mariola”.

Ribes ha explicado que los vecinos de Lleida encontraran a los representantes de Cs “en la calle, comentando que ya hemos cumplido la mitad de nuestro programa electoral, contando todas aquellas medidas que hemos implementado y las que están a punto de introducirse”, y en este sentido ha citado los presupuestos participativos o las ayudas a fondo perdido a pequeños negocios.

Asimismo la concejala de Cs ha anunciado los actos programados para los próximos días. De cara a esta semana destacan la visita al mercado del Camp d’Esports y la plaza de Secà de Sant Pere, el paseo por Balàfia o al mercado de Pardinyes. También está prevista la celebración de un Café Ciudadano con el diputado por Lleida Jorge Soler en Magraners, entre otras cosas.

Ciutadans (Cs) Lleida comença la campanya ‘Cumpliendo Contigo’ explicant als veïns de la Mariola les mesures que Cs ha aconseguit implantar

  • Els integrants del grup municipal de Cs Lleida recorreran els barris de la Mariola, Secà de Sant Pere, Magraners, Cappont, Balàfia, Pardinyes i la Bordeta durant el mes de juny

Lleida, dimarts 6 de juny de 2017. La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha anunciat que “la Mariola serà el primer barri que Cs recorrerà per explicar als veïns el seu projecte de ciutat i per explicar-los que portem dos anys complint i que seguirem fent-ho”. Ribes ha explicat que part de la campanya ‘Cumpliendo Contigo’ que ha llançat Cs Lleida per al mes de juny se centra en instal·lar carpes informatives als diferents barris de la ciutat i que la primera “s’ubicarà demà dimecres a la tarda a la plaça Galícia, al centre de la Mariola”.

Ribes ha explicat que els veïns de Lleida trobessin als representants de Cs “al carrer, comentant que ja hem complert la meitat del nostre programa electoral, comptant totes aquelles mesures que hem implementat i les que estan a punt d’introduir-se”, i en aquest sentit ha citat els pressupostos participatius o els ajuts a fons perdut a petits negocis.

Així mateix la regidora de Cs ha anunciat els actes programats per als propers dies. De cara a aquesta setmana destaquen la visita al mercat del Camp d’Esports i la plaça de Secà de Sant Pere el dijous, el passeig per Balàfia el divendres o al mercat de Pardinyes el dissabte. També està prevista la celebració d’un Cafè Ciutadà amb el diputat per Lleida Jorge Soler a Magraners, entre altres coses.