El partido liberal anticipa que el próximo sábado contarán con la visita de Carlos Carrizosa en el mercado de Pardinyes


Lleida, jueves 10 de marzo de 2022.-
El equipo de Ciudadanos en Lleida ha organizado hoy una carpa en el Mercat del Camp d’Esports con el objetivo de recoger alimentos no perecederos, ropa de abrigo y medicinas para enviarlo en solidaridad con el pueblo ucraniano.

Los representantes del partido liberal han detallado que “Ucrania y su pueblo necesitan de la solidaridad europea, están dejándose la vida por su patria ante la amenaza de una fuerza autoritaria y ahora es el momento para que nos unamos y les brindemos todo el apoyo que esté en nuestra mano”. En ese sentido, la regidora de Ciudadanos, Maria Burrel, ha explicado que el próximo sábado 12 de marzo contarán con la presencia de Carlos Carrizosa en el mercado de Pardinyes para hacer una segunda carpa y recoger más material que será enviado a Ucrania.

Desde Ciudadanos han expresado su apoyo a Ucrania y a sus habitantes, y ha puntualizado que “este apoyo no puede ser sólo de palabra: se demuestra con hechos y acciones útiles para un pueblo que está viendo la guerra ante sus ojos”, y han recordado que es el partido liberal quien ha liderado desde Europa y desde España la respuesta a la invasión rusa de Ucrania, presionado en pro de las sanciones a Rusia y de establecer una coordinación entre los Estados Miembros para tenderle la mano a Ucrania. Finalmente, han querido invitar a todos los vecinos de Lleida a “poner su granito de arena y solidarizarse con Ucrania en la carpa del sábado en el mercado de Pardinyes”.

Ciutadans a Lleida inicia una campanya de solidaritat amb Ucraïna

El partit liberal anticipa que dissabte que ve comptaran amb la visita de Carlos Carrizosa al mercat de Pardinyes

Lleida, dijous 10 de març de 2022.- L’equip de Ciutadans a Lleida ha organitzat avui una carpa al Mercat del Camp d’Esports amb l’objectiu de recollir aliments no peribles, roba d’abric i medicines per a enviar-ho en solidaritat amb el poble ucraïnès.

Els representants del partit liberal han detallat que “Ucraïna i el seu poble necessiten de la solidaritat europea, estan deixant-se la vida per la seva pàtria davant l’amenaça d’una força autoritària i ara és el moment perquè ens unim i els brindem tot el suport que sigui a la nostra mà”. En aquest sentit, la regidora de Ciutadans, Maria Burrel, ha explicat que dissabte que ve, 12 de març, comptaran amb la presència de Carlos Carrizosa al mercat de Pardinyes per a fer una segona carpa i recollir més material que serà enviat a Ucraïna.

Des de Ciutadans han expressat el seu suport a Ucraïna i als seus habitants, i ha puntualitzat que “aquest suport no pot ser només de paraula: es demostra amb fets i accions útils per a un país que està veient la guerra davant els seus ulls”, i han recordat que és el partit liberal qui ha liderat des d’Europa i des d’Espanya la resposta a la invasió russa d’Ucraïna, pressionat en pro de les sancions a Rússia i d’establir una coordinació entre els Estats Membres per a estendre la mà a Ucraïna. Finalment, han volgut convidar a tots els veïns de Lleida a “posar el seu granet de sorra i solidaritzar-se amb Ucraïna durant la carpa del dissabte al mercat de Pardinyes”.