• La candidata de Cs a la alcaldía de Lleida, Ángeles Ribes, ejerce su derecho a voto en el colegio Episcopal acompañada de un grupo de afiliados

Lleida, domingo 26 de mayo de 2019. “Cada vez que se abren las urnas, Ciudadanos crece en la ciudad de Lleida, así que esperamos obtener un buen resultado”. Así lo ha expresado la candidata de Ciudadanos (Cs) a la alcaldía de Lleida, Ángeles Ribes, en declaraciones a los medios de comunicación después de votar en el colegio Episcopal de Lleida. Acompañada de un número de afiliados, Ribes ha afirmado que “Cs ha tenido un crecimiento sostenido a lo largo de todas las elecciones pasadas, así que las expectativas son positivas”.

“Hace un día estupendo y espero que eso anime a la gente a ir a votar”, ha manifestado Ribes después de desear que la jornada se desarrolle “con normalidad y tranquilidad”“Hay muchas personas que todavía no tienen decidido su voto y que lo van a decidir en el momento de poner la papeleta en la urna, y eso puede provocar grandes giros”, ha explicado, tras afirmar que va a ser “una jornada apasionante”.

Ángeles Ribes: “Cada vegada que s’obren les urnes, Ciutadans creix a la ciutat de Lleida, així que esperem obtenir un bon resultat”

  • La candidata de Cs a l’alcaldia de Lleida, Ángeles Ribes, exerceix el seu dret a vot al col·legi Episcopal acompanyada d’un grup d’afiliats

Lleida, diumenge 26 de maig de 2019. “Cada vegada que s’obren les urnes, Ciutadans creix a la ciutat de Lleida, així que esperem obtenir un bon resultat”. Així ho ha expressat la candidata de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Lleida, Ángeles Ribes, en declaracions als mitjans de comunicació després de votar al col·legi Episcopal de Lleida. Acompanyada d’un grup d’afiliats, Ribes ha afirmat que “Cs ha tingut un creixement sostingut al llarg de totes les eleccions passades, així que les expectatives són positives”.

Fa un dia fantàstic i espero que això animi a la gent a anar a votar”, ha manifestat Ribes després de desitjar que la jornada es desenvolupi “amb normalitat i tranquil·litat”. “Hi ha moltes persones que encara no tenen decidit el seu vot i que el decidiran en el moment de posar la papereta a l’urna, i això pot provocar grans girs”, ha explicat, després d’afirmar que serà “una jornada apassionant” .