• La presentación del libro tendrá lugar mañana martes a las 19.00 horas, en la sala Jaume Magre de Lleida

Lleida, lunes 23 de julio de 2018. La portavoz del grupo municipal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Lleida, Ángeles Ribes, presentará mañana martes el libro de la catedrática en Derecho Constitucional Teresa Freixes “155. Los días que estremecieron Cataluña”. El acto, que tendrá lugar en la Sala Jaume Magre de Lleida (calle Bisbe Torres, 2), contará con la autora, que “además de explicar su experiencia personal, analizará al detalle el ‘procés’, más allá de lo que la profesora denomina ‘los plenos de la vergüenza’ celebrados en el Parlament de Catalunya en setiembre de 2017”. Ribes ha explicado que, “como muchos de nosotros, Teresa Freixes ha seguido el “procés” y ha vivido, en primera persona, las coacciones, mentiras e imposiciones que han llevado al límite a la sociedad catalana”.

Para Ribes “es un gran honor” presentar “155. Los días que estremecieron Cataluña” en Lleida. “En su libro Teresa Freixes explica que el secesionismo quiere imponernos un modelo político totalitario”, ha manifestado Ribes, que ha animado a todos aquellos ciudadanos “cansados de toda esta situación” a venir a la presentación del libro mañana martes a las 19.00 h.

Tras la presentación del libro, Teresa Freixes firmará ejemplares en la cafetería Topkapi, junto a la sala Jaume Magre. La entrada a los dos eventos es libre.

Ángeles Ribes presenta el llibre de la catedràtica Teresa Freixes “155. Los días que estremecieron Cataluña” a Lleida

  • La presentació del llibre tindrà lloc demà dimarts a les 19.00 hores, a la sala Jaume Magre de Lleida

Lleida, dilluns 23 de juliol de 2018. La portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, presentarà demà dimarts el llibre de la catedràtica en Dret Constitucional Teresa Freixes “155. Los días que estremecieron Cataluña”. L’acte, que tindrà lloc a la Sala Jaume Magre de Lleida (carrer Bisbe Torres, 2), comptarà amb l’autora, que “a més d’explicar la seva experiència personal, analitzarà al detall el ‘procés’, més enllà del que la professora anomena ‘els plens de la vergonya’ celebrats al Parlament de Catalunya el setembre de 2017”. Ribes ha explicat que, “com molts de nosaltres, Teresa Freixes ha seguit el “procés” i ha viscut, en primera persona, les coaccions, mentides i imposicions que han portat al límit a la societat catalana”.

Per a Ribes “és un gran honor” presentar “155. Los días que estremecieron Cataluña” a Lleida. “En el seu llibre Teresa Freixes explica que el secessionisme vol imposar-nos un model polític totalitari”, ha manifestat Ribes, que ha animat a tots aquells ciutadans “cansats de tota aquesta situació” a venir a la presentació del llibre demà dimarts a les 19.00 h.

Després de la presentació del llibre, Teresa Freixes signarà exemplars a la cafeteria Topkapi, al costat de la sala Jaume Magre. L’entrada als dos esdeveniments és lliure.