• Ciutadans continúa apostando por Jorge Soler como número uno y Javier Rivas como segundo e incorpora al joven David Bertrán como tercero, Laura Escrig como cuarta y Cristina Daza como quinta

Barcelona, domingo 19 de 2017. “Es un honor ser el candidato de Ciutadans en Lleida junto al gran equipo que me acompaña”, ha asegurado el cabeza de lista de Ciutadans (Cs) en Lleida, Jorge Soler, durante la presentación del equipo de Cs para el 21-D junto a Inés Arrimadas y Albert Rivera en el Teatro Tívoli de Barcelona. La lista al Parlament de Cataluña por Lleida la continúan Javier Rivas, David Bertrán, Laura Escrig y Cristina Daza. “Tenemos un equipo con talento, ilusión, currículum y sin complejos que sale a ganar el tercer diputado por Lleida”, ha destacado. “Y a diferencia de otros partidos, no tenemos a un rebotado de otro partido ni a nadie de la vieja política procesista de Pujol porque apostamos por el cambio útil”, ha añadido.

“Vamos a restablecer la democracia, la convivencia, la legalidad y el sentido común”, ha destacado Soler. “Basta ya de que el Govern deje de lado los problemas de la ciudadanía y dirija todo el tiempo, esfuerzo y prioridades al procés”, ha reclamado Soler que ha asegurado, que “las políticas deben ir enfocadas a mejorar la sanidad, la educación y los servicios sociales” y volver a centrar el debate “en las grandes oportunidades que tenemos para mejorar”. “Queremos votar y votaremos, y haremos a Inés Arrimadas la primera presidenta de Cataluña”, ha asegurado.

Soler, que ha liderado la oposición en la comisión de Salud durante la anterior legislatura, ha asegurado que “seguirá defendiendo lo mismo y con la misma intensidad”. Así, se ha mostrado satisfecho de haber conseguido aprobar en el Parlament que “se dotara de un médico el CAP de Magraners todos los días del año, la mejora de recursos que necesita el barrio del Secà de Sant Pere, volver  a aprobar la construcción del Instituto de Cappont, y que haya más trenes y más baratos que comuniquen Lleida con el resto de Cataluña”.

Jorge Soler repeteix com a cap de llista de Ciutadans (Cs) a Lleida pel 21-D

  • Ciutadans continua apostant per Jorge Soler com a número i Javier Rivas com a segon i incorpora al jove David Bertran com a tercer, Laura Escrig com a quarta i Cristina Daza com a cinquena

Barcelona, ​​diumenge 19 de 2017. “És un honor ser el candidat de Ciutadans a Lleida juntament amb el gran equip que m’acompanya”, ha assegurat el cap de llista de Ciutadans (Cs) a Lleida, Jorge Soler, durant la presentació de l’equip de Cs pel 21-D amb Inés Arrimadas i Albert Rivera al Teatre Tívoli de Barcelona. La llista al Parlament de Catalunya per Lleida la continuen Javier Rivas, David Bertran, Laura Escrig i Cristina Daza.“Tenim un equip amb talent, il·lusió, currículum i sense complexos, que surt a guanyar el tercer diputat per Lleida”, ha destacat. “I a diferència d’altres partits, no tenim a un rebotat d’un altre partit ni a ningú de la vella política procesista de Pujol perquè apostem pel canvi útil”, ha afegit.

“Restablirem la democràcia, la convivència, la legalitat i el seny“, ha destacat Soler. “Ja n’hi ha prou de què el Govern deixi de banda els problemes de la ciutadania i dirigeixi tot el temps, esforç i prioritats al procés”, ha reclamat Soler, que ha assegurat, que “les polítiques han d’anar enfocades a millorar la sanitat, l’educació i els serveis socials” i tornar a centrar el debat “en les grans oportunitats que tenim per a millorar”. “Volem votar i votarem, i farem a Inés Arrimadas la primera presidenta de Catalunya”, ha assegurat.

Soler, que ha liderat l’oposició a la comissió de Salut durant l’anterior legislatura, ha assegurat que “continuarà defensant el mateix i amb la mateixa intensitat”. Així, s’ha mostrat satisfet d’haver aconseguit aprovar al Parlament que “es dotés d’un metge al CAP de Magraners tots els dies de l’any, la millora de recursos que necessita el barri del Secà de Sant Pere, tornar a aprovar la construcció de l’Institut de Cappont, i que hi hagi més trens i més barats que comuniquin Lleida amb la resta de Catalunya”.