• La portavoz de Cs Lleida, Ángeles Ribes, señala que “este anónimo llega tres días después que Arrán los señalase en un cartel”

Lleida, viernes 22 de setiembre de 2017. El grupo municipal de Ciutadans (Cs) en el Ayuntamiento de Lleida ha denunciado hoy ante Fiscalía una carta anónima con recortes de periódicos e insultándoles. “Me califican como la mandamás, la jefa, la anticatalana españolista y la aragonesa mañica baturrica, como si eso fuera un insulto”, ha denunciado la portavoz de Cs Lleida, Ángeles Ribes. La carta, que llegó el jueves por correo ordinario al Ayuntamiento sin remitente, tacha también al alcalde de “botifler, calzonazos, sumiso y dócil”.

“Este anónimo llega tres días después de que las juventudes de la CUP señalaran a los concejales que defienden la ley y la Constitución en un cartel donde aparecían nuestros rostros”, ha lamentado Ribes. Ante tal situación de persecución, “no podemos quedarnos callados”. “Como mis compañeros, entré en Ciudadanos para defender la libertad y promover cambios, y así vamos a seguir”, ha destacado.

La portavoz de Cs Lleida ha lamentado que con este tipo de actuaciones lo que pretenden es “trasladar esa presión al entorno familiar porque es quien peor lo pasa, para que nos trasmitan ese miedo a nosotros”. A lo que Ribes ha asegurado que “no van a conseguir que nos amedrentemos” y ha reiterado que “seguiremos yendo a Fiscalía las veces que haga falta”.

 

Ciutadans (Cs) Lleida denúncia davant Fiscalia una carta anònima insultant per mantenir-se ferms davant la llei l’1-O

  • La portaveu de Cs Lleida, Ángeles Ribes, assenyala que “aquest anònim arriba tres dies després que Arrán els assenyalés en un cartell”

Lleida, divendres 22 de setembre de 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida ha denunciat avui davant de Fiscalia una carta anònima amb retalls de diaris i insultant-los. “Em qualifiquen de la ‘mandamás’, la cap, la anticatalana espanyolista i l’aragonesa ‘mañica baturrica’, com si això fos un insult”, ha denunciat la portaveu de Cs Lleida, Ángeles Ribes. La carta, que va arribar dijous per correu ordinari a l’Ajuntament sense remitent, qualifica també a l’alcalde de “botifler, calçasses, submís i dòcil”.

“Aquest anònim arriba tres dies després que les joventuts de la CUP assenyalessin als regidors que defensen la llei i la Constitució en un cartell on apareixien els nostres rostres”, ha lamentat Ribes. Davant aquesta situació de persecució, “no podem quedar-nos callats”. “Com els meus companys, vaig entrar a Ciutadans per defensar la llibertat i promoure canvis, i així seguirem”, ha destacat.

La portaveu de Cs Lleida ha lamentat que amb aquest tipus d’actuacions el que pretenen és “traslladar aquesta pressió a l’entorn familiar perquè és qui pitjor ho passa, perquè ens transmetin aquesta por a nosaltres”. Al que Ribes ha assegurat que “no aconseguiran que ens coaccionin” i ha reiterat que “continuarem anant a Fiscalia les vegades que faci falta”.