• El diputado de Cs por Lleida y la portavoz en Afers Socials, Noemí de la Calle, visitan varias entidades para“seguir liderando las propuestas sociales y económicas”

Lleida, lunes 24 de julio de 2017. “El FLA sirve para pagar los servicios sociales, la sanidad y la educación, no las aventuras separatistas del Govern”. Así lo ha dicho el diputado de Ciudadanos (Cs) por Lleida, Jorge Soler, en referencia a la medida que ha adoptado el Gobierno de España de vigilar las cuentas de la Generalitat para que “el dinero de todos los catalanes” no se destine al desafío separatista sino “a pagar los servicios”.

Estas declaraciones las ha hecho ante los medios de comunicación aprovechando su visita a Lleida, donde se reúne, junto con la portavoz de Cs en Afers Socials, Noemí de la Calle, con varias entidades sociales “para seguir liderando las propuestas sociales y económicas” que Cs está defendiendo en el Parlament y que benefician también a los leridanos.

Jorge Soler se ha referido también a la reforma del reglamento que quieren “imponer” esta semana los partidos separatistas y que pretende “silenciar a la oposición”, impidiendo llevar a cabo “la actividad parlamentaria habitual en cualquier democracia”.

Soler: “El FLA serveix per pagar els serveis socials, la sanitat i l’educació, no les aventures separatistes del Govern”

  • El diputat de Cs per Lleida i la portaveu en Afers Socials, Noemí de la Calle, visiten diverses entitats per “seguir liderant les propostes socials i econòmiques”

Lleida, dilluns 24 de juliol del 2017. “El FLA serveix per pagar els serveis socials, la sanitat i l’educació, no les aventures separatistes del Govern”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, en referència a la mesura que ha adoptat el Govern d’Espanya de vigilar els comptes de la Generalitat perquè “els diners de tots els catalans” no es destinin al desafiament separatista sinó “a pagar els serveis”.

Aquestes declaracions les ha fet davant els mitjans de comunicació aprofitant la seva visita a Lleida, on es reuneix, juntament amb la portaveu de Cs en Afers Socials, Noemí de la Calle, amb diverses entitats socials “per seguir liderant les propostes socials i econòmiques” que Cs està defensant en el Parlament i que beneficien també als lleidatans.

Jorge Soler s’ha referit també a la reforma del reglament que volen “imposar” aquesta setmana els partits separatistes i que pretén “silenciar a l’oposició”, impedint dur a terme “l’activitat parlamentària habitual en qualsevol democràcia”.