• El portaveu de Salut de Cs, Jorge Soler, assegura que aquesta mesura “millora l’atenció als ciutadans amb un cost zero” i, per això, no entén que el grup del Govern “no vulgui millorar la salut dels lleidatans”

Parlament de Catalunya, dijous 4 de maig del 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) a la comissió de Salut i diputat del partit per Lleida, Jorge Soler, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat “obrir el consultori de Magraners tots els dies laborables de la setmana amb metge i infermera presencial”, tot i els vots en contra de JxSí, per “donar resposta sanitària presencial en èpoques d’estiu o els nadals, etc”.

Jorge Soler ha assegurat que aquesta mesura “millora l’atenció als ciutadans amb un cost zero” i, per això, no entén que el grup del Govern “no vulgui millorar la salut dels lleidatans”.

Finalment, s’ha mostrar “molt content” de que s’hagi aprovat aquesta Proposta de Resolució de Cs “per millorar l’equitat”perquè el partit “ha treballat molt per poder fer-la realitat” i ja que recorda “les assistències i guàrdies en aquest barri de Lleida, que està en un turó, parcialment allunyat del nucli assistencial”.