• La portavoz Ángeles Ribes destaca que “gracias a la enmienda que consiguió introducir Cs en los Presupuestos de 2017, los vecinos ya pueden presentar y decidir qué proyectos quieren para Lleida”

Lleida, miércoles 3 de mayo de 2017. El grupo municipal de Ciutadans (Cs) en el Ayuntamiento de Lleida celebró ayer un Café Ciudadano con los vecinos de Sucs en el que se explicó en qué consisten los Presupuestos Participativos que el consistorio está impulsando este año. “Gracias a la puesta en marcha de una de las propuestas que Cs consiguió introducir en los Presupuestos de 2017, los vecinos ya pueden presentar y decidir qué proyectos quieren para Lleida”, ha explicado la portavoz de Cs Lleida, Ángeles Ribes.

La iniciativa fue “muy bien recibida por los vecinos de Sucs” que se mostraron “muy satisfechos de que cada barrio, Sucs y Raimat tengan asegurada la puesta en marcha de un de los proyectos presentados”, ha asegurado Ribes. Por este motivo, la portavoz de Cs Lleida ha animado a todos los ciudadanos “a presentar propuestas viables y de ciudad” y ha recordado que “se pueden presentar proyectos hasta el 30 de junio y que pueden participar todas las personas empadronadas en Lleida mayores de 16 años”.

Ante las preguntas de los vecinos sobre las ayudas a fondo perdido que la Paeria va a impulsar este año, Ángeles Ribes ha explicado que “los vecinos que lo deseen podrán solicitar una ayuda de entre 1.000 y 2.000 euros para abrir un negocio o para aquellos empresarios que necesiten una ayuda para seguir manteniendo el que tienen” y que “se sustituye el microcrédito con devolución por ayuda a fondo perdido”.

Ciutadans (Cs) Lleida explica als veïns de Sucs en què consisteixen els Pressupostos Participatius durant el Cafè Ciutadà

  • La portaveu Ángeles Ribes destaca que “gràcies a l’esmena que va aconseguir introduir Cs en els Pressupostos del 2017, els veïns ja poden presentar i decidir quins projectes volen per Lleida”

Lleida, dimecres 3 de maig de 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida va celebrar ahir un Cafè Ciutadà amb els veïns de Sucs en el qual es va explicar en què consisteixen els Pressupostos Participatius que el consistori està impulsant aquest any. “Gràcies a la posada en marxa d’una de les propostes que Cs va aconseguir introduir en els Pressupostos del 2017, els veïns ja poden presentar i decidir quins projectes volen per a Lleida”, ha explicat la portaveu de Cs Lleida, Ángeles Ribes.

La iniciativa va ser “molt ben rebuda pels veïns de Sucs” que es van mostrar “molt satisfets que cada barri, Sucs i Raimat tinguin assegurada la posada en marxa d’un dels projectes presentats”, ha assegurat Ribes. Per aquest motiu, la portaveu de Cs Lleida ha animat a tots els ciutadans “a presentar propostes viables i de ciutat” i ha recordat que “es poden presentar projectes fins al 30 de juny i que poden participar totes les persones empadronades a Lleida majors de 16 anys”.

Davant les preguntes dels veïns sobre els ajuts a fons perdut que la Paeria impulsarà aquest any, Ángeles Ribes ha explicat que “els veïns que ho desitgin podran sol·licitar un ajut d’entre 1.000 i 2.000 euros per obrir un negoci o per a aquells empresaris que necessiten una ajuda per seguir mantenint el que tenen” i que “se substitueix el microcrèdit amb devolució per ajuda a fons perdut”.