• La líder de Ciudadanos en Cataluña visita Les Borges Blanques y denuncia que la Generalitat “sólo destina el 1% del presupuesto al sector agrícola”

Les Borges Blanques (Lleida), sábado 21 de enero del 2017. “Desgraciadamente, las prioridades del Gobierno catalán no son ni la sanidad, ni la educación, ni las políticas sociales; es mantener los altos cargos, los chiringuitos políticos y convocar un nuevo 9N”. Así lo ha dicho la líder de Ciudadanos (C’s) en Cataluña, Inés Arrimadas, en relación a los presupuestos de la Generalitat que se han debatido esta semana en comisiones en el Parlament. Arrimadas ha criticado que “la obsesión del Gobierno sea la independencia e intentar repetir el 9N” y ha añadido que “los presupuestos no estén pensados ​​para los catalanes sino para contentar a la CUP”. “Esto es un error que Cataluña no se puede permitir”, ha destacado la líder de Ciudadanos.

Durante la visita a la 54ª edición de la Feria del Aceite de Les Borges Blanques junto con los diputados en el Parlament por Lleida, Jorge Soler y Javier Rivas, y del portavoz de Agricultura, Francisco Domínguez, Arrimadas ha destacado la importancia del sector agrícola en Cataluña “desde el punto vista económico y también social” y ha lamentado que “la Generalitat sólo destine el 1% del presupuesto a este sector”, lo que demuestra que “la agricultura no es una prioridad para el ejecutivo catalán”. Sobre “la infraestructura más importante de la provincia de Lleida, el Canal Segarra-Garrigues”, la también Jefa de la Oposición en Cataluña ha recordado que desde de Ciudadanos se ha pedido reiteradamente al Gobierno catalán“un calendario y un plan de actuación de la red secundaria del canal” porque se trata de una infraestructura “fundamental para el sector agrícola para poder garantizar un riego eficiente y moderno”.

En relación a que el Tribunal Supremo abra juicio oral contra Francesc Homs por el 9N, la líder de Ciudadanos en Cataluña ha dicho que “respeta las decisiones judiciales” pero ha insistido en que “los políticos no pueden tener privilegios”. “No nos gusta tener ex presidentes, ex consejeros o presidentes del Parlament imputados, pero tampoco que se salten las leyes”, ha manifestado Arrimadas que también ha apostado por “volver a la normalidad, a la cordura y al consenso y tener un proyecto de futuro para Cataluña”.

Arrimadas sobre els Pressupostos de la Generalitat: “Desgraciadament, les prioritats del Govern català no són ni la sanitat, ni l’educació, ni les polítiques socials; és mantenir els alts càrrecs, els ‘xiringuitos’ polítics i convocar un nou 9N”

  • La líder de Ciutadans a Catalunya visita les Borges Blanques i denuncia que la Generalitat “només destina l’1% del pressupost al sector agrícola”

Les Borges Blanques (Lleida), dissabte 21 de gener del 2017. “Malauradament, les prioritats del Govern català no són ni la sanitat, ni l’educació, ni les polítiques socials; és mantenir els alts càrrecs, els ‘xiringuitos’ polítics i convocar un nou 9N”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en relació als pressupostos de la Generalitat que s’han debatut aquesta setmana en comissions al Parlament. Arrimadas ha criticat que “l’obsessió del Govern sigui la independència i intentar repetir el 9N” i ha afegit que “els pressupostos no estiguin pensats per als catalans sinó per acontentar la CUP”. “Això és un error que Catalunya no es pot permetre”, ha destacat la líder de Ciutadans.

Durant la visita a la 54a edició de la Fira de l’Oli de les Borges Blanques juntament amb els diputats al Parlament per Lleida, Jorge Soler i Javier Rivas, i del portaveu d’Agricultura, Francisco Domínguez, Arrimadas ha destacat la importància del sector agrícola a Catalunya “des del punt vista econòmic i també social” i ha lamentat que “la Generalitat només destini l’1% del pressupost a aquest sector”, el que demostra que “l’agricultura no és una prioritat per a l’executiu català”. Sobre “la infraestructura més important de la província de Lleida, el Canal Segarra-Garrigues“, la també Cap de l’Oposició a Catalunya ha recordat que des de Ciutadans s’ha demanat reiteradament al Govern català “un calendari i un pla d’actuació de la xarxa secundària del canal” perquè es tracta d’una infraestructura “fonamental per al sector agrícola per poder garantir un reg eficient i modern”.

En relació al fet que el Tribunal Suprem obri judici oral contra Francesc Homs pel 9N, la líder de C’s a Catalunya ha dit que “respecta les decisions judicials” però ha insistit que “els polítics no poden tenir privilegis”. “No ens agrada tenir expresidents, ex consellers o presidents del Parlament imputats, però tampoc que se saltin les lleis”, ha manifestat Arrimadas que també ha apostat per “tornar a la normalitat, al seny i al consens i tenir un projecte de futur per a Catalunya”.

Ines INésFiraOLi INesJorge