1. Ángeles Ribes: Amb la modificació del Reglament Orgànic de la Diputació, el personal directiu pot ser nomenat sense tenir formació
  2. Ángeles Ribes: El Reglament Orgànic hauria de ser un document de tots i per a tots q perdurés en el temps sense importar el color polític dels grups
  3. Ángeles Ribes: Ens tornem a negar a què s’aprovi la modificació del Reglament Orgànic. Hauria de ser un document de consens i no ho és. Esperàvem per part de l’equip de govern una reunió amb tots els grups per tractar-lo.
  4. Ángeles Ribes: A partir d’ara la forma d’actuar de la Diputació per tractar els temes importants serà presentar-los la tarda abans a la junta de portaveus?
  5. Para una major transparència a la Diputació, demanem una comissió de treball per debatre la concessió de les subvencions.
  6. Unitat d’Aran, marca blanca dl PSC a la Val d’Aran, es desmarca de l’oposició i negocia unilateralment amb PEDECAT un acord de govern.
  7. Ángeles Ribes: Amb la moció de la CUP s’estan excloent la resta de sindicats i col·lectius de la pagesia lleidatana. Hauria d’aplegar a tots.
  8. Ángeles Ribes: Si volen proposar millores per a la pagesia lleidatana haurien d’estar tots els sindicats i col·lectius representats
  9. Ángeles Ribes: Votarem a favor de la moció de la renda garantida ciutadana. És una de les mesures que Ciutadans porta en el seu programa.
  10. Ángeles Ribes: Ens sumem a la moció per demanar un nou pla d’estudi de viabilitat econòmica de l’Aeroport d’Alguaire
  11. C2mad-GWEAAPWE1 C2msct-UkAAR7pl C2mXE_jWEAA6mBU