• El diputado de C’s (C’s) al Parlament de Catalunya, Jorge Soler, alerta de que “la amenaza crónica de cierre de líneas de P3 se mantiene en Lleida”

Barcelona, lunes 26 de diciembre de 2016. El diputado de Ciutadans (C’s) en el Parlament de Catalunya, Jorge Soler, ha declarado que “lamenta profundamente que nuevamente el Govern olvide la construcción del instituto de Cappont en los presupuestos”. “Nos complace saber que Ensenyament ubicará un nuevo instituto en el barrio del Secà de Sant Pere, pero no debemos olvidar que Cappont necesita uno con urgencia”, ha manifestado. “Las escuelas del barrio están colapsadas, así como la única guardería que hay“, ha añadido.

Soler ha pedido que “no olvide las necesidades educativas que tiene la provincia de Lleida, donde la amenaza crónica de cierre de líneas de P3 se mantiene“. Y ha señalado que “la creación de nuevas plazas para mejorar la accesibilidad y la equidad debería ser una prioridad”. Por eso ha manifestado “su sorpresa” al ver que la Resolución del Parlament presentada por Ciutadans y que “fue aprobada esta legislatura, para construir el instituto de Cappont ha sido nuevamente olvidada por la Generalitat, ya que el año pasado también se quedó sin partida presupuestaria”.

Jorge Soler: “El Govern ha oblidat novament la construcció de l’institut de Cappont”

  • El diputat de Ciutadans (C’s) al Parlament de Catalunya, Jorge Soler, alerta que “l’amenaça crònica de tancament de línes de P3 es manté a Lleida”

Barcelona, dilluns 26 de desembre del 2016. El diputat de Ciutadans (C’s) al Parlament de Catalunya, Jorge Soler, ha declarat que “lamenta profundament que novament el Govern oblida la construcció de l’institut de Cappont als pressupostos”. “Ens complau saber que Ensenyament ubicarà un nou institut al barri del Secà de Sant Pere, però no hem d’oblidar que Cappont en necessita un amb urgència”, ha manifestat. “Les escoles del barri estan col·lapsades, així com l’única llar d’infants que hi ha”, ha afegit.

Soler ha demanat que “no oblidi les necessitats educatives que té la província de Lleida, on l’amenaça crònica de tancament de línies de P3 es manté”. I ha assenyalat que “la creació de noves places per tal de millorar l’accessibilitat i l’equitat hauria de ser una prioritat”. Per això ha manifestat “la seva sorpresa” en veure que la Resolució del Parlament presentada per Ciutadans i que “va ser aprovada aquesta legislatura, per tal de construir l’institut de Cappont ha estat novament oblidada per la Generalitat, ja que l’any passat també es va quedar sense partida pressupostaria”.

jorge-soler-gonzalez