• La portavoz de C’s Alpicat, Cristina Latorre, pide también que “la revista ‘El Pinatell’ se abra a la ciudadanía y no sea un boletín de propaganda electoral de CiU y GIALP”

Alpicat, lunes 21 de noviembre de 2016. La portavoz del grupo municipal de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Alpicat, Cristina Latorre, ha anunciado que presentará una moción al Pleno de noviembre para que “se apliquen las medidas correctoras en relación a las malas olores de purines que afectan a todo el municipio y que hace años que se reclaman”. Latorre ha explicado que se trata “de una problemática que afecta a los vecinos desde 2014 y de la que aún, el equipo de gobierno no ha adoptado ninguna medida”.

En este sentido, Latorre ha lamentado que “además de las malas olores, también se producen derrames de estiércol contaminado, concretamente durante la noche”. Y ha manifestado que “esto provoca un gran malestar entre los vecinos”. Por ello, el grupo municipal de C’s Alpicat quiere pedir “los informes de las actuaciones que dice que ha hecho el equipo de gobierno” e “instar a que se actúe inmediatamente con nuevas medidas correctoras que sean efectivas para el bienestar de todos los vecinos”.

Por otra parte, la portavoz de C’s Alpicat ha lamentado que “la revista ‘El Pinatell’ sea un boletín de propaganda electoral de CiU y GIALP y un álbum fotográfico del equipo de gobierno”. Por ello, C’s presenta una moción para pedir que “la revista, que pertenece al Ayuntamiento, esté abierta a toda la ciudadanía para que los vecinos puedan participar”.

Ciutadans (C’s) Alpicat  reclama que s’apliquin mesures correctores en relació a les males olors  que pateix el municipi

  • La portaveu de C’s Alpicat, Cristina Latorre, demana també que “la revista ‘El Pinatell’ s’obri a la ciutadania i no sigui un butlletí de propaganda electoral de CiU i GIALP”

Alpicat, dilluns 21 de novembre de 2016. La portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament d’Alpicat, Cristina Latorre, ha anunciat que presentarà una moció al Ple de novembre perquè “s’apliquin les mesures correctores en relació a les males olors de purins que afecten a tot el municipi i que fa anys que es reclamen”. Latorre ha explicat que es tracta “d’una problemàtica que afecta els veïns des del 2014 i de la qual encara l’equip de govern no ha adoptat cap mesura”.

En aquest sentit, Latorre ha lamentat que “a més de les males olors, també es produeixen vessaments de fem contaminat, concretament durant la nit”. I ha manifestat que “això provoca un gran malestar entre els veïns”. Per això, el grup municipal de C’s Alpicat vol demanar “els informes de les actuacions que diu que ha fet l’equip de govern” i “instar a què s’actuï immediatament amb noves mesures correctores que siguin efectives pel benestar de tots els veïns”.

D’altra banda, la portaveu de C’s Alpicat ha lamentat que “la revista ‘El Pinatell’ sigui un butlletí de propaganda electoral de CiU i GIALP i un àlbum fotogràfic de l’equip de govern”. Per això, C’s presenta una moció per demanar que “la revista, que pertany a l’Ajuntament, estigui oberta a tota la ciutadania perquè els veïns puguin participar-hi”.