• La portavoz de C’s Lleida recuerda que “C’s ya presentó dos PR para mejorar los abonos de AVANT y para incluir el servicio de Rodalies en el precio de AVANT”

Lleida, lunes 3 de octubre de 2016. “Celebramos que CiU ratifique la labor de C’s y presente mociones que nuestros diputados ya han conseguido que se aprueben por unanimidad en el Parlament”. Así lo ha afirmado  la portavoz de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Lleida, Ángeles Ribes,  después que el grupo municipal de  Convergència i Unió  haya presentado una moción en la que pide “la rebaja de las tarifas y mejoras en los abonos de RENFE para los trayectos de alta velocidad que conecten Lleida y Barcelona”. Ribes ha recordado que “el grupo parlamentario de C’s consiguió  que se aprobaran  por unanimidad en la Cámara Catalana dos Propuestas de Resolución: una para incluir el servicio de Rodalies al precio del billete AVANT sin tener que pagar más y otra para mejorar los abonos y los descuentos a los usuarios de AVANT”  y que, por tanto, “llegan tarde”.

De todas formes la portavoz de C’s Lleida ha celebrado que “se lleve este tema de nuevo al pleno del Ayuntamiento para hacer más fuerza y solicitar más mejoras”. Así mismo, Ribes ha anunciado que “pedirá a CiU que incluya en la moción un punto para ampliar la tarifa reducida en el transporte público para menores de 14 a 16 años”, tal y como se solicitó en la moción aprobada de Ciutadans.

Ángeles Ribes ha alertado que “se han de solucionar los problemas que puedan tener los ciudadanos con los precios de los billetes, la congestión de las alternativas viarias y la equidad en la accesibilidad en los servicios de transporte público”.

 

Ángeles Ribes: “Celebrem que CiU ratifiqui la tasca C’s i presenti mocions que els nostres diputats ja han aconseguit aprovar per unanimitat en Parlament”

  • La portaveu de C’s Lleida recorda que “C’s ja va presentar dues PR per millorar els abonaments d’AVANT i per incloure el servei de Rodalies en el preu d’AVANT”

Lleida, dilluns 3 d’octubre de 2016. “Celebrem que CiU ratifiqui la tasca de C’s i presenti mocions que els nostres diputats ja han aconseguit que s’aprovin per unanimitat al Parlament”. Així ho ha afirmat la portaveu de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, després que el grup municipal de Convergència i Unió hagi presentat una moció en què demana “la rebaixa de les tarifes i millores en els abonaments de RENFE per als trajectes d’alta velocitat que connecten Lleida i Barcelona”. Ribes ha recordat que “el grup parlamentari de C’s va aconseguir que s’aprovessin per unanimitat a la Cambra Catalana dos Propostes de Resolució: una per a incloure el servei de Rodalies al preu del bitllet AVANT sense haver de pagar més i una altra per millorar els abonaments i els descomptes als usuaris d’AVANT” i que, per tant, “arriben tard”.

De totes formes la portaveu de C’s Lleida ha celebrat que “es porti aquest tema de nou al ple de l’Ajuntament per fer més força i sol·licitar més millores”. Així mateix, Ribes ha anunciat que “demanarà a CiU que inclogui en la moció un punt per ampliar la tarifa reduïda en el transport públic per a menors de 14 a 16 anys”, tal com es va sol·licitar en la moció aprovada de Ciutadans.

Ángeles Ribes ha alertat que “s’han de solucionar els problemes que puguin tenir els ciutadans amb els preus dels bitllets, la congestió de les alternatives viàries i l’equitat en l’accessibilitat en els serveis de transport públic”.