·         La portavoz de C’s Alpicat, Cristina Latorre, explica que la moción “para incluir en la radio municipal una tertulia con los conejales” no se ha aprobado

Alpicat, martes 27 de setiembre de 2016. La portavoz del grupo municipal de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Alpicat, Cristina Latorre, ha lamentado “la falta de pluralidad del Ayuntamiento al querer callar a los partidos de la oposición”. Latorre ha hecho estas declaraciones después de que el pleno de Alpicat no se haya aprobado la moción que presentó C’s para “que la radio municipal incluyera dentro de su programación, un debate entre los diferentes grupos políticos sobre temas de actualidad”.

“C’s Alpicat aboga por la pluralidad y la diversidad de opiniones”, ha manifestado Latorre. Por ello ha lamentado que “CiU y GIALP-E se hayan aliado para rechazado una iniciativa que apostaba por la libertad de expresión”. Latorre ha explicado que “la moción pedía un programa-debate bimensual, en el que los concejales del Ayuntamiento expusieran sus opiniones sobre temas de actualidad y que afectan a los vecinos de la población”. Por ello, la concejal de C’s Alpicat ha reprochado al equipo de gobierno que “prive a los vecinos de enterarse de aquellas cuestiones que les afectan, cuando la radio, que es municipal, deberían ser un altavoz de todos los ciudadanos”.

 

Ciutadans (C’s) Alpicat lamenta la manca de pluralitat de l’Ajuntament en voler callar els partits de l’oposició

• La portaveu de C’s Alpicat, Cristina Latorre, explica que la moció “per incloure a la ràdio municipal una tertúlia amb els regidors” no s’ha aprovat

Alpicat, dimarts 27 de setembre de 2016. La portaveu del grup municipal de Ciutadans (C ‘s) a l’Ajuntament d’Alpicat, Cristina Latorre, ha lamentat “la manca de pluralitat de l’Ajuntament en voler callar els partits de l’oposició“. Latorre ha fet aquestes declaracions després que en el ple d’Alpicat no s’hagi aprovat la moció que va presentar C’s per a “que la ràdio municipal inclogués dins la seva programació, un debat entre els diferents grups polítics sobre temes d’actualitat”.

“C’s Alpicat advoca per la pluralitat i la diversitat d’opinions”, ha manifestat Latorre. Per això ha lamentat que “CiU i GIALP-E s’hagin aliat per rebutjat una iniciativa que apostava per la llibertat d’expressió”. Latorre ha explicat que “la moció demanava un programa-debat bimensual, en què els regidors de l’Ajuntament exposessin les seves opinions sobre temes d’actualitat i que afecten els veïns de la població”. Per això, la regidora de C’s Alpicat ha retret a l’equip de govern que “privi els veïns d’assabentar-se aquelles qüestions que els afecten, quan la ràdio, que és municipal, haurien de ser un altaveu de tots els ciutadans”.