• El candidato de C’s por Lleida, Oscar Uceda, ha alertado de “la subida de impuestos de Podemos, entre ellos el de Sucesiones, que creará dificultades a la hora de heredar terrenos”

Lleida, jueves 23 de junio de 2016. “Con un 1% más de los votos, Ciutadans obtendría 10 diputados más que garantizarían un gobierno estable y de reformas”. Así lo ha manifestado el candidato de Ciutadans (C’s) en el Congreso por Lleida, Oscar Uceda. Y ha explicado que “los escaños en manos de los partidos viejos no servirán para cambiar nada”, pero en cambio, “votar C’s es garantía de reformas, de lucha contra la corrupción y de progreso”.

En este sentido, Uceda ha garantizado que “en 100 días C ‘s se compromete a hacer más reformas que las que han hecho los partidos tradicionales durante 35”. Y ha indicado que“Ciutadans defenderá los derechos de los leridanos ante los nacionalistas que actúan como si Cataluña acabara en la Panadella”. “Uno de nuestros pilares es el sector de la agricultura y la ganadería, y éste necesita que le den apoyo”, ha indicado Uceda tras reunirse con ASAJA, la Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores. Uceda ha manifestado su apoyo a la Plataforma por la defensa de la fruta dulce que busca soluciones a la crisis de precios que vive el sector en Lleida.

Asimismo, Uceda ha explicado que “con las propuestas de Podemos que pretenden subir los impuestos de forma generalizada, entre ellos el de Sucesiones, harán que los agricultores tengan dificultades económicas a la hora de gestionar sus herencias”.

 

Óscar Uceda: “Amb un 1% més dels vots, Ciutadans obtindria 10 diputats més que garantirien un govern estable i de reformes”

  • El candidat de C’s per Lleida, Óscar Uceda, ha alertat de  “la pujada d’impostos de Podemos, entre ells el de Successions, que crearà dificultats alhora d’heretar terrenys”

Lleida, dijous 23 de juny de 2016. “Amb un 1% més dels vots, Ciutadans obtindria 10 diputats més que garantirien un govern estable i de reformes”. Així ho ha manifestat el candidat de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Lleida, Óscar Uceda. I ha explicat que “els escons en mans dels partits vells no serviran per canviar res”, però en canvi, “votar C’s es garantia de reformes, de lluita contra la corrupció i de progrés”.

Ena quest sentit, Uceda ha garantit que “en 100 dies C’s es compromet a fer més reformes que les que han fet els  partits tradicionals durant 35”. I ha indicat que “Ciutadans defensarà els drets dels lleidatans davant els nacionalistes que actuen com si Catalunya acabés a la Panadella”.“Un dels nostres pilars és el sector de l’agricultura i la ramaderia, i aquest necessita que li donin suport”, ha indicat Uceda després de reunir-se amb ASAJA, l’Associació Agrària de Joves Agricultors. Uceda ha manifestat el seu suport a la Plataforma per   la defensa de la fruita dolça que busca solucions a la crisi de preus que viu el sector a Lleida.

Així mateix, Uceda ha explicat que “amb les propostes de Podemos que pretenen pujar els impostos de forma generalitzada, entre ells el de Successions, faran que els agricultors tinguin dificultats econòmiques alhora de gestionar les seves herències”.

image (13)