Ciutadans vol posar fi a més d’una dècada perduda a Catalunya per a començar a parlar dels problemes reals de la gent.

Lleida, 9 d’abril de 2024. – Ciutadans ha escollit a Isaac Caballero com a candidat per la província de Lleida a les properes eleccions autonòmiques que se celebraran el 12 de maig. De 44 anys i administratiu de professió, actualment està estudiant Ciències Polítiques i Administració Pública. És el president de l’associació veïnal de La Mariola i el secretari d’organització del partit a la província de Lleida.

Carme Gòdia acompanyarà a Caballero com a número 2 de la llista. L’alcarrassina, de 46 anys, és empresària, emprenedora i està fortament vinculada al teixit social d’Alcarràs. Per la seva part, Kiko de Urquía, de 59 anys, serà el número 3 de la llista. De Urquía va revolucionar el món de l’economia circular i té una dilatada experiència empresarial.

Ciutadans es presenta a aquestes eleccions amb energies renovades i amb la voluntat d’arribar a totes aquelles persones que ara com ara se senten orfes políticament parlant. La formació taronja vol posar damunt del taulell de joc els problemes reals de la gent; la pèrdua de poder adquisitiu; els problemes cronificats a la sanitat pública amb la falta de metges per especialitats o les elevades llistes d’espera; la falta d’habitatge públic i la nul·la inversió de la Generalitat en aquesta matèria o la situació actual de l’educació, en la que encara hi ha massa barracons a la província i els resultats acadèmics, com a la resta de Catalunya, cada cop són pitjors.

“Hem de posar fi a més d’una dècada perduda a Catalunya, acabant amb el malbaratament en polítiques ideològiques que pretenen governar només per una part dels ciutadans”, ha assegurat Caballero. 

El partit taronja posarà tota la carn a la graella de cara a les properes autonòmiques. Després d’anunciar la recuperació dels símbols amb els que va guanyar a l’independentisme l’any 2017, el cor tribandera i el logo taronja de Cs, en les últimes hores el partit a confirmat que l’eurodiputat Jordi Cañas serà el cap de campanya de Ciutadans. 

Ahir mateix el partit va presentar el primer cartell electoral de la historia a Espanya que s’ha realitzat amb l’ús de la intel·ligència artificial. Sota el lema “Detenlos” Ciutadans ha recreat una imatge de Sánchez i Puigdemont en una visita d’Estat d’un president espanyol a un president d’una Catalunya independent, amb una estelada de Fons. “Perquè no arribi el dia en què aquesta imatge es faci realitat, hem de detenir-los, aturar-los”, va afirmar Cañas. 

Ciutadans pretén aturar al separatisme per a poder obrir una nova etapa a Catalunya, un nou capítol que parli dels problemes que realment preocupen als ciutadans, entre els quals estan la inseguretat, les llistes d’espera o la falta d’aigua. “Ni tripartit ni Majestic, a Cs no volem passar pàgines enrere, volem escriure un nou capítol i per a fer-ho hem d’aturar-los”, s’assegura des de la formació de centre liberal. 

 

Ciutadans quiere poner fin a más de una década perdida en Cataluña para empezar a hablar de los problemas reales de la gente.

Lleida, 9 de abril de 2024. – Ciutadans ha elegido a Isaac Caballero como candidato por la provincia de Lleida en las próximas elecciones autonómicas que se celebrarán el 12 de mayo. De 44 años y administrativo de profesión, actualmente está estudiando Ciencias Políticas y Administración Pública. Es el presidente de la asociación vecinal de La Mariola y el secretario de organización del partido en la provincia de Lleida.

Carme Gòdia acompañará a Caballero como número 2 de la lista. La alcarrassina, de 46 años, es empresaria, emprendedora y está fuertemente vinculada al tejido social de Alcarràs. Por su parte, Kiko de Urquía, de 59 años, será el número 3 de la lista. De Urquía revolucionó el mundo de la economía circular y tiene una dilatada experiencia empresarial.

Ciutadans se presenta a estas elecciones con energías renovadas y con la voluntad de llegar a todas aquellas personas que por ahora se sienten huérfanas políticamente hablando. La formación naranja quiere poner encima de la mesa los problemas reales de la gente; la pérdida de poder adquisitivo; los problemas cronificados en la sanidad pública con la falta de médicos para especialidades o las elevadas listas de espera; la falta de vivienda pública y la nula inversión de la Generalitat en esta materia o la situación actual de la educación, en la que todavía hay demasiados barracones en la provincia y los resultados académicos, como en el resto de Cataluña, cada vez son peores.

“Tenemos que poner fin a más de una década perdida en Cataluña, acabando con el derroche en políticas ideológicas que pretenden gobernar solo para una parte de los ciudadanos”, ha asegurado Caballero. 

El partido naranja pondrá toda la carne en el asador de cara a las próximas autonómicas. Después de anunciar la recuperación de los símbolos con los que ganó al independentismo en 2017, el corazón tribandera y el logo naranja de Cs, en las últimas horas el partido ha confirmado que el eurodiputado Jordi Cañas será el jefe de campaña de Ciutadans. 

Ayer mismo el partido presentó el primer cartel electoral de la historia en España que se ha realizado con el uso de la inteligencia artificial. Bajo el lema “Detenlos” Ciutadans ha recreado una imagen de Sánchez y Puigdemont en una visita de Estado de un presidente español a un presidente de una Cataluña independiente, con una estelada de fondo. “Para que no llegue el momento en que esta imagen se haga realidad, tenemos que detenerlos, pararlos”, afirmó Cañas. 

Ciutadans pretende detener al separatismo para poder abrir una nueva etapa en Cataluña, un nuevo capítulo que hable de los problemas que realmente preocupan a los ciudadanos, entre los cuales están la inseguridad, las listas de espera o la falta de agua. “Ni tripartito ni Majestic, en Cs no queremos pasar páginas atrás, queremos escribir un nuevo capítulo y para hacerlo tenemos que detenerlos”, se asegura desde la formación de centro liberal.