El portaveu de Cs, Nacho Martín Blanco, destaca que és una dona “am seny, prudència en els seus judicis, constructiva i que vol bastir ponts des de la política a la societat”

Alcarràs, dijous 27 d’octubre de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Carme Gòdia serà la candidata a l’alcaldia d’Alcarràs a les eleccions municipals de 2023. Ha sigut el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Gòdia per encapçalar la propera llista municipal de la formació liberal a Alcarràs perquè “és una dona que representa molt bé el sentir de Cs, és una dona amb seny, prudència en els seus judicis i pot ser una magnífica candidata per Alcarràs, que vol ser constructiva i bastir ponts des de la política a la societat”.

Per la seva banda, la coordinador de Cs a la província de Lleida, Maria Burrel, també ha posat en valor la figura de Gòdia perquè “té coneixement de les principals problemàtiques de les persones del municipi, és emprenedora i podrà aportar solucions”.

Gòdia, empresària autònoma dedicada a l’organització d’esdeveniments, es presenta a l’alcaldia perquè Alcarràs “es mereix un Ajuntament que pensi en les persones i millori el seu dia a dia”. Entre les principals propostes que ha desglossat hi ha “una baixada dels impostos municipals, estudiar la problemàtica de l’escola bressol, posar en valor la dona en el món rural, millorar la neteja del poble, trobar solucions per al jovent i realitzar un pla d’atracció empresarial” per al municipi. A més, l’alcaldable també ha lamentat que la Generalitat mantingui els barracons escolars al municipi i ha apostat per ampliar l’escola i l’institut perquè “no pot ser que amb tanta població se’ns quedin petites”, ha reclamat un augment dels efectius de Mossos d’Esquadra i ha afirmat que entregarà el seu sou d’alcaldessa a les associacions, ”no em presento per a ser una càrrega fiscal per als veïns”, ha finalitzat.

 

El portavoz de Cs, Nacho Martín Blanco, destaca que es una mujer con “cordura, prudencia en sus juicios, constructiva y que quiere tender puentes desde la política a la sociedad”

Alcarràs, jueves 27 de octubre de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciado que Carme Gòdia será la candidata a la alcaldía de Alcarràs en las elecciones de 2023. Ha sido el portavoz de Cs en el Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, quien ha hecho pública la decisión del Comité Autonómico del partido de confiar en Gòdia para encabezar la siguiente lista municipal de la formación liberal en Alcarràs porque “es una mujer que representa muy bien el sentir de Cs, es una mujer con cordura, prudencia en sus juicios y puede ser una magnífica candidata para Alcarràs, que quiere ser constructiva y tender puentes desde la política a la sociedad”.

Por su parte, la coordinadora de Cs en la provincia, María Burrel, también ha puesto en valor la figura de Gòdia porque “tiene conocimiento de las principales problemáticas de las personas del municipio, es emprendedora y podrá aportar soluciones”.

Gòdia, empresaria autónoma dedicada a la organización de eventos, se presenta a la alcaldía porque Alcarràs “se merece un Ayuntamiento que piense en las personas y mejore su día a día”. Entre las principales propuestas que ha desglosado se encuentra “una bajada de impuestos municipales, estudiar la problemática de la guardería, poner en valor la mujer en el mundo rural, mejorar la limpieza del pueblo, encontrar soluciones para la juventud y realizar un plan de atracción empresarial” para el municipio. Además, la alcaldable también ha lamentado que la Generalitat mantenga los barracones escolares en el municipio y ha apostado por ampliar la escuela y el instituto porqué “no puede ser que con tanta población se nos queden pequeñas”, ha reclamado un aumento de los efectivos de Mossos de Esquadra y ha afirmado que entregará su sueldo de alcaldesa a las asociaciones. “No me presento para ser una carga fiscal para los vecinos”, ha finalizado.