Des de la formació taronja denuncien l’abandonament que pateix el barri de Mariola

Lleida, 9 d’octubre de 2022.Maria Burrel, portaveu de Ciutadans a Lleida, ha denunciat “el lamentable estat de les voreres del barri de Mariola. Des del govern de la Paeria s’omplen la boca parlant de mobilitat i en els tres anys que porten dirigint la ciutat, no han fet res per reparar-les. No estan tenint consideració de les persones amb mobilitat reduïda, que circulen per les voreres en cadira de rodes o caminador, de les mares que porten carrets de nadons o de les persones que van a comprar amb el seu carret.” Burrel també explica que “no és només culpa de l’actual govern, en els 40 anys socialistes també s’ha abandonat, estigmatitzat i menystingut el barri”.

La portaveu de la formació liberal ha recordat que “als pressupostos d’enguany vam demanar que s’incrementés la partida destinada al manteniment de la via pública en 100.000€, per fer una actuació específica en les voreres de la ciutat. A més, vam demanar que es reduïssin en prop de 3.000.000€ les despeses innecessàries, com els estudis tècnics a empreses externes o la despesa en propaganda. Però ERC i Junts, van preferir continuar abandonant als barris”.

 

Desde la formación naranja denuncian el abandono que sufre el barrio de Mariola

Lleida, 9 de octubre de 2022. – Maria Burrel, portavoz de Ciutadans en Lleida, ha denunciado “el lamentable estado de las aceras del barrio de Mariola. Desde el gobierno de la Paeria se llenan la boca hablando de movilidad y en los tres años que llevan dirigiendo la ciudad, no han hecho nada para repararlas. No están teniendo consideración de las personas con movilidad reducida, que circulan por las aceras en silla de ruedas o andador, de las madres que llevan carritos de bebés o de las personas que van a comprar con su carrito de la compra.” Burrel también explica que “no es solo culpa del actual gobierno, en los 40 años socialistas también se ha abandonado, estigmatizado y ninguneado el barrio”.

La portavoz de la formación liberal ha recordado que “en los presupuestos de este año pedimos que se incrementara la partida destinada al mantenimiento de la vía pública en 100.000€, para hacer una actuación específica en las aceras de la ciudad. Además, pedimos que se redujeran en cerca de 3.000.000€ los gastos innecesarios, como los estudios técnicos a empresas externas o el gasto en propaganda. Pero ERC y Junts, prefirieron continuar abandonando los barrios”.