La portaveu de Cs a Lleida critica que “el govern de La Paeria, ara en minoria, no està solucionant els problemes dels veïns”

Lleida, diumenge 2 d’octubre de 2022. “Per a Ciutadans, és igual que governi ERC sola o en companyia de Junts perquè Aragonès farà el mateix sol que en companyia d’uns altres: no implementarà l’1-O”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en una visita a la Fira Agrícola de Sant Miquel de Lleida, acompanyat de la portaveu de Cs a l’ajuntament, Maria Burrel, on ha volgut donar el seu suport a un sector “castigat per la pandèmia i per la pujada de preus”. Carrizosa ha afegit que “l’important és tenir un govern que s’ocupi dels problemes reals dels catalans”. Davant la pròxima reunió entre els líders d’ERC i de Junts, el president de Cs ha explicat que desitjaria “que deixin de donar aquest espectacle nefast” perquè “ens fan perdre el temps i estan perdent oportunitats per a desenvolupar l’economia catalana”. Carrizosa ha lamentat que el Govern continuarà utilitzant “els diners dels catalans en temps de crisis en la televisió més cara, en les ambaixades més inútils i en els ‘chiringuitos’”.
El líder taronja també s’ha referit a l’aniversari de l’1-O amb “actes poc concorreguts, evident divisió i molts retrets als polítics independentistes als quals se’ls acusava d’haver estat mentint”. Carrizosa ha recordat “els seus enganys” com quan “feien veure que eren capaços d’implementar l’1-O, però després en realitat Puigdemont va fugir” i “tampoc ho va fer Torra, ni ho va fer Borràs des de la seva responsabilitat en el Parlament, ni ho farà Puigneró en cas que seguís en el Govern”.
Per la seva banda, la portaveu de Cs a l’ajuntament de Lleida, Maria Burrel, ha criticat que “el govern de La Paeria, un govern que va començar tripartit i que ara està en minoria, no està solucionant els problemes dels veïns”. Burrel ha defensat la importància de “governar perquè els ciutadans se sentin segurs i tinguin oportunitats” i no visquin “amb angoixa per la inseguretat, la brutícia als carrers o les okupacions”. La portaveu taronja ha assegurat que la població de Lleida demostra “afartament i cansament”, però també ha alertat que “tampoc seria bo 40 anys més de socialisme” per a la ciutat. “Volem ser fonamentals i decisius” en les pròximes eleccions municipals, ha sentenciat la candidata de Cs.

 

La portavoz de Cs en Lleida critica que “el gobierno de La Paeria, ahora en minoría, no está solucionando los problemas de los vecinos”

Lleida, domingo 2 de octubre de 2022. “Para Ciutadans, da igual que gobierne ERC sola o en compañía de Junts porqué Aragonès va a hacer lo mismo solo que en compañía de otros: no va a implementar el 1-O”. Así lo ha dicho el presidente de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en una visita a la Feria Agrícola de Sant Miquel de Lleida, acompañado de la portavoz de Cs en el ayuntamiento, Maria Burrel, donde ha querido dar su apoyo a un sector “castigado por la pandemia y por la subida de precios”. Carrizosa ha añadido que “lo importante es tener un gobierno que se ocupe de los problemas reales de los catalanes”. Ante la próxima reunión entre los líderes de ERC y de Junts, el presidente de Cs ha explicado que desearía “que dejen de dar este espectáculo nefasto” porqué “nos hacen perder el tiempo y están perdiendo oportunidades para desarrollar la economía catalana”. Carrizosa ha lamentado que el Govern va a seguir usando “el dinero de los catalanes en tiempo de crisis en la televisión más cara, en las embajadas más inútiles y en los chiringuitos”.
El líder naranja también se ha referido al aniversario del 1-O con “actos poco concurridos, evidente división y muchos reproches a los políticos independentistas a los que se les acusaba de haber estado mintiendo”. Carrizosa ha recordado “sus engaños” como cuando “hacían ver que eran capaces de implementar el 1-O, pero luego en realidad Puigdemont huyó” y “tampoco lo hizo Torra, ni lo hizo Borràs desde su responsabilidad en el Parlament, ni lo va a hacer Puigneró en caso de que siguiera en el Govern”.
Por su parte, la portavoz de Cs en el ayuntamiento de Lleida, Maria Burrel, ha criticado que “el gobierno de La Paeria, un gobierno que empezó tripartito y que ahora está en minoría, no está solucionando los problemas de los vecinos”. Burrel ha defendido la importancia de “gobernar para que los ciudadanos se sientan seguros y tengan oportunidades” y no vivan “con angustia por la inseguridad, la suciedad en las calles o las okupaciones”. La portavoz naranja ha asegurado que la población de Lleida demuestra “hartazgo y cansancio”, pero también ha alertado que “tampoco sería bueno 40 años más de socialismo” para la ciudad. “Queremos ser fundamentales y decisivos” en las próximas elecciones municipales, ha sentenciado la candidata de Cs.