El candidat de C’s Lleida al Congrés assegura que “C’s millorarà les infraestructures, proposarà una reforma de la PAC i una assegurança agrària”

Lleida, divendres 18 de desembre de 2015. “Ciutadans és l’única opció de canvi a Lleida”, ha afirmat el cap de llista de Ciutadans (C’s) per Lleida al Congrés dels Diputats, Óscar Uceda, al debat electoral de TV Lleida. I ha afegit que “si hi ha una cosa clara és que el paper de Ciutadans serà decisiu en la governabilitat d’Espanya”. Per això, ha proposat “ser l’interlocutor que Lleida necessita a Madrid”. I ha afirmat que “C’s mira pel territori i els ciutadans, i no pels interessos privats i econòmics”.

El número u de C’s Lleida al Congrés ha argumentat que amb “el projecte de C’s és viable, quantificat i de futur” i que “mira pel benestar de les persones”. Així mateix, ha destacat que “C’s complirà cadascuna de les propostes del seu programa electoral”.

En aquest sentit, Óscar Uceda s’ha compromès a “seguir escoltant a les persones” i “efectuar els canvis que Lleida necessita”. A més, ha ressaltat que “Ciutadans millorarà les infraestructures i proposarà una reforma de la PAC i una assegurança agrària”, així com “una reforma fiscal amb un complement salarial que ajudi els lleidatans a sortir de les crisis”.

D’altra banda, Uceda ha assegurat que “el pacte nacional per l’educació que Ciutadans proposa assegura un ensenyament gratuït, trilingüe i de qualitat”.

 

DSC_0930